ÖZEL- Sinan Vardar: "TFF Başkanlığına adayım. Teknik direktörüm ise..."

09.10.2017 - 14:47 | Son Güncellenme: 09.10.2017 - 14:47

ÖZEL- Sinan Vardar: "TFF Başkanlığına adayım. Teknik direktörüm ise..."

AJANSSPOR ÖZEL- Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve TÜRFAD Başkanı Sinan Vardar, Ajansspor editörü Salim Manav'a özel açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanlığına adaylığını resmen açıklayan Vardar, "TFF Başkanlığına adayım. Teknik direktör adayım; Hüseyin Eroğlu" ifadelerini kullandı.

İşte Sinan Vardar'ın açıklamalarından önemli satır başları:

 

'TFF Başkanlığına adayım'

"Yılmaz Özdil bundan 6 yıl önce bir yazı kaleme almıştı. 'Türk futbolunda ne zaman altyapıcılar, üst yapıya geçerse Türk futbolu kurtulur" demişti. Artık altyapıyı konuşmak istemiyorum. TFF Başkanlığına adayım. Ben bir ekonomistim, 3 tane dünya markası yarattım. Futbol ekonomisini de çok iyi biliyorum. 5 kulüpte başkanlık yaptım. 18 yıl futbol oynadım, antrenörlük belgem var. Bu sisteme karşı geldim.  Artık TFF Başkanlığına adayım"

 

'Milli takım teknik direktörüm; Hüseyin Eroğlu'

"Liste için henüz erken. Benim ikinci adayım; Seyit Mehmet Özkan. O aday olsun, ben desteklerim ya da ben aday olayım birlikte çalışalım. Benim Mili takım teknik direktörüm;  Hüseyin Eroğlu. 4 yılda 3 şampiyonluk ve 5 tane dünya yıldızı yarattı"

'Yıldırım Demirören acilen gitmeli'

"Söyleyecek her şeyi medya ve kamuoyu söylüyor. Yıldırım Demirören acilen gitmeli. Artık iş adamları futbolu yönetmesin. Dün bir anket yapıldı. 5000 kişi oy kullandı. %50 oy aldım. Listede; Ali Koç, Servet Yardımcı ve Şenes Erzik vardı. 45 yıldır futbolun içerisindeyim. Delege sisteminin değişmesi lazım. Sivil toplum örgütlerine delegelik verilmesi lazım.  60 imzanın fazlasını bir haftada toplayacağıma inanıyorum. Ben bu işte iddialıyım.TFF Başkanı olsam yabancı oyuncuyu serbest bırakırım. Fakat 35'lik yabancı almayacağız. Her takımın ilk 11'inde 21 yaş altı yerli oyuncu olmalı. Futbolu futbol adamları yönetecek. Basketbola bakalım. Basketbolu basketbolun içerisinden gelenler yönetiyor. Basketbol takımımız mağlup olsada alkış alıyor. Biz bu işe talibiz"

 

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ. 

Seyit Mehmet Özkan'dan flaş açıklama!

Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Ajansspor editörü Salim Manav'a açıklamalarda bulundu. Başkan Özkan, Sinan Vardar'ın açıklamalarıyla ilgili şunları kaydetti:

"Sayın Sinan Vardar kendisine bir hedef koymuş. Vardar, uzun zamandır gerek köşe yazılarında, gerekse katıldığı toplantılarda benim de ismimi zikrederek TFF ile ilgili söylemlerde bulunuyor. Ancak bana her röportajda bu konu sorulduğunda cevapladığım gibi hayatımı Altınordu ve çocuklarıma adadım. Bu işe girerken bir yemin ettim. Kim teklif ederse etsin asla makam ve mevki peşinde olmayacağım. Altınordu'da üstlendiğim misyon ile görevler çok önemli ve ülkemiz için de çok değerli. Bu görüşlerim kesin ve nettir"

Senin için hazırladığımız haberler