Galatasaray'da Umut Bozok Aşkı Yeniden Alevlendi | Transfer Haberleri

26.07.2022 - 12:19 | Son Güncellenme: 26.07.2022 - 12:29

Galatasaray transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, geçen sezon Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyen Umut Bozok'tan vazgeçmiyor.

Galatasaray'da Umut Bozok Aşkı Yeniden Alevlendi | Transfer Haberleri

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da bir süredir gündem düşen Umut Bozok için yeni plan yapıldı.

Aslan'da gündem Umut Bozok

Galatasaray'da yeniden gündem Umut Bozok. Sarı-kırmızılı kulüpte dün bir transfer zirvesi gerçekleşti. 

Kararlar alındı

Başkan Dursun Özbek, Erden Timur ve Cenk Ergün belli kararlar aldı. 

Öncelik orta saha transferlerinin bir an önce bitirilmesi olurken, ayrıca Umut Bozok için başkanlar düzeyinde bir toplantı düzenlenmesine karar verildi.

"Görüşme olmadığından indirim de olmadı"

Bilindiği üzere, Umut Bozok'un menajeri Olivier Davo, geçtiğimiz günlerde Ajansspor'a yaptığı açıklamada, "Umut ve geleceği hakkında çıkan saçma sapan haberlerden yorulduk. Galatasaray ile görüşme olmadığından indirim de olmadı" dedi.

"Kısa zamanda birileri işini kaybedecek"

Türkiye'de birçok kişinin Umut transferine dahil olmak istediğinin altını çizen Davo, "Ve bu kişiler gazetelerde yanlış haberler çıkarttı. Sanırım bu yüzden kısa zamanda birileri işini kaybedecek. Bu kişiler aradan çıktıktan sonra Galatasaray'ın daha iyi bir sezon geçireceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Umut Bozok'un Kasımpaşa performansı

Geçtiğimiz sezonun başında Lorient'ten Kasımpaşa'ya kiralık olarak gelen Umut Bozok, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. İstanbul temsilcisi ile 41 karşılaşmada görev alan 25 yaşındaki santrfor, 20 kez rakip fileleri havalandırarak, ligi gol kralı olarak tamamlamayı başardı. Umut Bozok, 8 defa da takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray transferi bitiriyor! İşte teklif...
Habere Git

"Opsiyonunu kullandık ama Umut Bozok bizi tercih etmedi"

Öte yandan golcü futbolcunun geçen sezon formasını giydiği Kasımpaşa'nın teknik direktörü Sami Uğurlu, daha önce yaptığı açıklamada, "Biz satın alma opsiyonunu kullandık ama Umut Bozok bizi tercih etmedi. Gideceği takımda başarılar diliyorum. Avrupa'da beni istemezlerse Kasımpaşa'ya dönerim diyen hiç kimseyi takımda istemem şahsen." şeklinde konuşmuştu.

İlgini Çekebilir
Arda Turan'dan Orhan Gencebay isyanı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler