Özer Hurmacı: ''Maçı izlerken gözyaşlarımı tutamadım''

27.07.2020 - 01:06 | Son Güncellenme: 27.07.2020 - 01:15

Son dakika Bursaspor haberleri... Özer Hurmacı, hakkındaki iddialara cevap verdi. TRT Spor'a bağlananan Hurmacı, Adana Demir maçında neden yoktu sorunu yanıtladı. İşte Özer Hurmacı'nın açıklamaları...

Özer Hurmacı: ''Maçı izlerken gözyaşlarımı tutamadım''

TFF 1. Lig play off yarı finalinde Adana Demirspor'a kaybeden Bursaspor'da maç sonu Kerem Can Akyüz ve Anıl Karaer, kamptan ayrıldığı iddia edilen Özer Hurmacı'ya tepki göstermişti.

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz da Özer Hurmacı ile ilgili "Gece saat 00.01'de kulüp doktoru, Özer'in dizi ağrıdığı için kadrodan çıkmak istediğini söyledi. İzin vermedim, o da kampı terk etti. Yaşananlar sonrası başkanla konuştum ve Özer'in bize faydalı olmayacağını belirttim. Kulüp doktoru durumu bana ilettikten sonra Özer ile bizzat konuşmadım. En önemli maçımıza çıkacakken bir futbolcu bunu yapamaz'' şeklinde konuşmuştu.

33 yaşındaki futbolcu, hakkındaki iddialara ve açıklamalara TRT Spor'da cevap verdi. İşte Özer Hurmacı'nın konu hakkında söyledikleri:

Bu konuyla gündeme geldiğim için hayal kırıklığı yaşıyorum. Maçı izlerken gözyaşlarımı tutamadım. Sakatlığım olmasına rağmen antrenman yapamadan ilk maça çıkmıştım.

Oynayıp oynamamamla ilgili Mehmet hoca ile konuştum, bu maçta oynamak istediğimi ilettim. Doktorun yanına gittim, hocanın beni düşünmediğini söyledi, ben de saygı duyduğumu ilettim.

Oynamayacağımı öğrenince izin alıp gitmek istedim. Sinirim geçince sabah uyanıp otobüse bindim. Tam otobüs hareket edecekken Mehmet hoca yanıma gelip hoca senin gelmeni istemiyor dedi.

Hocanın beni istemediğini öğrendikten sonra arkadaşlarıma başarılar diledim ve gözlerim yaşlı bir şekilde otobüsten indim. Ben otobüsten inerken keşke futbolcu arkadaşlarımdan birisi de benim onlara yardımcı olduğum kadar bana yardımcı olsalardı.

Senin için hazırladığımız haberler