Özer Hurmacı'dan Mihriban Hurmacı'ya: Karşılıklı şikayetlerde bulunacağız

18.02.2022 - 17:21 | Son Güncellenme: 18.02.2022 - 17:40

Eski futbolcu Özer Hurmacı, Mihriban Hurmacı'nın iddialarıyla ilgili "Karşılıklı şikayetlerde bulunacağız. Çocuklarım için susmayı tercih ediyorum" dedi

Özer Hurmacı'dan Mihriban Hurmacı'ya: Karşılıklı şikayetlerde bulunacağız

Bir dönem Fenerbahçe ve Trabzonspor formaları da giyen Özer Hurmacı'nın eşi Mihriban Hurmacı, futbolcunun fiziki şiddetine maruz kaldığını ileri sürerek mahkemeye başvurmuştu. İddiaların ardından Mihriban Hurmacı'nın ardında Özer Hurmacı da iddiaları kabul etmeyerek karşı dava açmıştı.

 

 

Özer Hurmacı'dan açıklama

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre Özer Hurmacı, boşanma aşamasında olduğu eşi Mihriban Hurmacı'nın 'şiddet' iddiaları hakkında ilk kez konuştu. Hurmacı, "Bu konu ile ilgili konuşmak istemiyorum. Mihriban Hanım açıklamalarda bulunabilir. Bizim üç tane çocuğumuz var. Bu konularla ilgili benim ağzımdan hiçbir zaman bir şey duymayacaksınız!" dedi.

Çocuklarım için susacağım

Özer Hurmacı eşi Mihriman Hurmacı'nın 'şiddet' gördüğüne dair sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafların hatırlatılması üzerine "Paylaşabilir. Zaten karşılıklı uzaklaştırmamız var. Karşılıklı şikayetler olacak, bir dava görülecek, bunun sonucunu öğrenirsiniz. Dediğim gibi üç tane çocuğum var. Onlar için her zaman susacağım!" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Savcılıktan Özer Hurmacı ve Mihriban Hurmacı'ya şok!
Habere Git

Mihriman Hurmacı'dan darp iddiası

Mihriman Hurmacı futbolcu eşi Özer Hurmacı tarafından darp edildiğini açıkladı. Yaşadığı korku dolu anları anlatan Hurmacı, "İçime bir şüphe doğdu. Telefonunu aldım, baktım. Kadınlarla mesajlaşmaları vardı. Onu sormak için yanına gittim, sinirlendi. Beni odaya çekip, darbetti. Bu duruma çocuklar da şahit oldu. Polise gidip, şikayetçi olup, rapor aldım. Özer'i gözaltına aldılar. Aldatılmaya göz yummayacağım. Özer'den boşanacağım!" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler