Özer'den Koşukavak'a sert sözler: "Saygı duyacaksın"

27.06.2020 - 22:33 | Son Güncellenme: 27.06.2020 - 22:34

TFF 1. Lig'in 30. haftasında sahasında Altay ile 2-2 berabere kalarak ligden düşmesi kesinleşen Eskişehirspor'da teknik direktör Mustafa Özer, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, Altay maçı sonrasında siyah beyazlı takımın teknik direktörü Yalçın Koşukavak hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Özer, "Yalçın Koşukavak'ın ‘nemalandınız mı?’ demesini herkes duydu. Yalçın hocaya şunu teklif ediyorum;Yalçın hocam bunu söylediysen, lütfen ispatla. Eğer ispatlarsan teknik direktörlük diplomamı ben yırtarım. Eğer ispatlayamazsan sen yırt." dedi.

Salim MANAV - AJANSSPOR

Ajansspor'a konuşan Mustafa Özer, "Hedefimiz ve amacımız yerli ve milli oyuncuları Türk futboluna ve milli takımlara kazandırmak, iyi birey, iyi vatandaş yetiştirmek istiyoruz. Bugün Altay maçında 16 yaşında 17 yaşında genç oyuncularımızı oynattık. Yalnız maç içerisinde Yalçın Koşukavak bize dönüp, 'Nereden nemalandınız' dedi. Ben de basın toplantısında Yalçın Hoca'ya şunu söyledim; 'Hocam ispatlarsan teknik direktörlük diplomamı yırtacağım, ispatlamazsan lütfen sen diplomanı yırt' Eskişehirspor’u hiç kimse satın alamaz, biz olduğumuz müddetçe... Erzurum'da da aynısını yaptılar, Altay Teknik Direktör Yalçın Koşukavak da aynısını yaptı. Bu maça kulübümüzün primi bile yoktu. 13 yıllık futbolculuk dönemimimde kırmızı kart görmedim, teknik direktörlük dönemimde şimdiye kadar kulübeden atılmadım, UEFA Fair Play ödülü alan ilk Türk teknik direktörüm, bana ve 16 yaşında 17 yaşındaki çocuklarıma saygı duyacaksın." açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler