Özgür Çek: A Milli Takım formasını giymek istiyorum!

05.09.2018 - 15:47 | Son Güncellenme: 05.09.2018 - 18:47

Süper Lig’de ilk 4 haftada kaydettiği 4 asistle bu alanda zirvede bulunan Kasımpaşa’nın tecrübeli futbolcusu Özgür Çek, Benfica'dan transfer teklifi aldığını açıkladı.

Özgür Çek: A Milli Takım formasını giymek istiyorum!

Süper Lig’de ilk 4 haftada kaydettiği 4 asistle bu alanda zirvede bulunan Kasımpaşa’nın tecrübeli futbolcusu Özgür Çek, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Özgür Çek, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu. İşte detaylar...

Kasımpaşa’daki başarının sırrını anlatan Özgür Çek, “Bizim çok iyi bir kadromuz ve teknik ekibimiz var. Takımımızın oynadığı sistemde bana çok uyuyor. Bu yüzden tüm maçlarda katkı sağlayabildim. Oynadığımız 4 maçı lige yaymamız gerekiyor. Geride kalan süreçte hocam görev verdiği zaman katkı sağlamak istiyorum. Çok güzel bir kulübümüz var. Takım çok düzenli ve işleyiş olarak temiz yönetildiği bana anlatımıştı. Yerli ve yabancı olarak kaynaşmış durumdayız. Başlangıcı iyi yaptık ancak finali de getirmek istiyoruz” dedi.

Diagne her maçtan önce 'Bugün 1-2 gol atacağım' diyor

Diagne ve Trezeguet’in performansından bahseden Özgür, “Diagne, Trezeguet, Ramazan Abi, Veysel Abi futbolculuklarının yanında çok kaliteli isimler. Diagne çok özgüvenli bir oyuncu. Her maçtan önce bügün 1-2 gol atacağım diyor. Bize verdiği katkıdan çok memnunuz” ifadelerini kullandı. 

Kemal Özdeş sözleri...

Teknik direktör Kemal Özdeş’e ayrı bir parantez açan deneyimli savunma oyuncu, “Kemal Özdeş Süper Lig’in en başarılı antrenörlerinden birisi. Futbolcular tarafından seviliyor ve saygı duyuluyor. Ümit Mili Takım’da kısa bir süre çalışmıştık, bunu uzun bir döneme çekmek istedim. Kemal Hoca çok daha iyi yerlere gelecektir. Ben de ondan faydalanıp ilerlemek istiyorum. Hocaların ekipleri futbolcu açısından çok daha önemli oluyor. Yardımcı antrenörlerin ikili diyaloglarda samimiyet açısından başta olduğu gerçek. İsmail Hoca, Murat Arslan, Murat Duman çok değerli antrenörler. Yakaladığımız bu başarı ekip halinde yakalanıyor. Umarım bu birliktelik ve beraberlik devam edecektir. Ben Rizespor’da 2 sene toplamında 14 asist yapmıştım. Bu sene 4 asist ile başladım. Amacım takımıma maksimum katkıyı vermek. Umarım 10 asistin üzerine çıkar, hem kendi adıma hem kulübüm adına faydalı olurum” açıklamasında bulundu. 

Benfica pişmanlığı

Hedeflerinden bahseden Özgür Çek, sözlerini şu şekilde tamamladı:

Yakalayamadığım sadece A Milli Takım forması kaldı. Onu da giydiğim zaman kendimi çok daha rahat hissedeceğim. Pişmanlığım, Fenerbahçe’ye gitmeden önce Benfica’nın bana bir teklifi vardı. Daha gençtik, yönlendiren insanlar çok önemliydi. Keşke Benfica’nın teklifini değerlendirseydim. Pişmanlık demeyelim ama bu konuda hata yaptığımı düşünüyorum.

Senin için hazırladığımız haberler