Trabzonspor'dan Edin Visca: "Özgüven kazandık ve 3 puan aldık"

10.12.2023 - 21:19 | Son Güncellenme: 10.12.2023 - 21:28

Son dakika haberleri | Trabzonspor, Süper Lig'de Gaziantep'i deplasmanda 3-1 yendi. Maçın ardından Edin Visca açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Trabzonspor'dan Edin Visca: "Özgüven kazandık ve 3 puan aldık"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 15'inci haftasında Gaziantep ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Bordo-Mavililer, mücadeleyi 3-1 kazandı. Edin Visca, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"Harika bir performans sergiledik"

Edin Visca, "Öncelikle tüm takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Harika maç oynadık. Geçen hafta hem kötü oynadık hem kaybettik Kayserispor karşısında. Bugün de harika bir performans sergiledik ve fazla pozisyon bulduk. 90 dakika topa sahip olduk ama sonunda özgüven kazandık ve 3 puan aldık. Bunu şimdi kapatıp haftaya Samsun maçında bunu devam ettirmemiz gerekiyor" dedi.

"Bugünkü performansım inşallah devam edecek"

Visca, "Performansım için mutluyum. Trabzonspor'da çok mutluyum. Çok büyük bir camia. Her geçen hafta daha iyi performans göstermek istiyorum. 24 saat futbol yaşıyorum. İyi hissediyorum kendimi. Bugünkü performansım inşallah devam edecek" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fırtına, Antep'te moral buldu!
Habere Git

"Üçüncü bölgede top bana gelince daha iyi performans gösterebilirim"

Sözlerine devam eden başarılı futbolcu son olarak, "Üçüncü bölgede top bana gelince ben orada daha etkili, daha iyi performans gösterebilirim. Bugün 3. bölgeye çok fazla top getirdik ve her top ver pası iyi tamamladık. Mutluyuz. Bu maç bitti artık diğer maça hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler