EuroLeague Ekibi Panathinaikos Mathias Lessort Ve Brandon Davies'in Peşinde

27.05.2023 - 21:53 | Son Güncellenme: 27.05.2023 - 22:11

Gelecek sezon itibariyle tekrardan EuroLeague'de güçlü bir konuma gelmesi beklenen Yunan ekibi Panathinaikos BC'un pivot transferi için listesinde yıldız isimler yer alıyor.

EuroLeague Ekibi Panathinaikos Mathias Lessort Ve Brandon Davies'in Peşinde

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de hüsran dolu bir yıl geçiren ve sezonu sondan ikinci sırada tamamlayan Panathinaikos BCi önümüzdeki yıl için Anadolu Efes'ten koç Ergin Ataman'la anlaşarak önümüzdeki sezon bir çıkış arayacağının sinyalini vermişti. 

Transfer söylentileri çığrından çıktı

Ergin Ataman yönetiminde yeni bir kadro kurması beklenen Yunan ekibinin ismi; Mike James, Kevin Punter, Mario Hezonja, Facundo Campazzo, Rodrigue Beaubois, Luca Vildoza gibi önemli oyuncularla anıldı.

Uzun rotasyonu için hedef yıldızlar

İtalyan gazeteci Alessio Teresi'nin haberine göre Panathinaikos BC pivot transferi için Partizan KK'den Mathias Lessort ve Ollimpia Milano'dan Brandon Davies ile ilgileniyor. Lessort'un Sırp ekibi ile sözleşmesi sezon sonu tamamlanacakken, Davies'in Milano ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Ataman ve Efes transferde karşı karşıya!
Habere Git

Obra, Lessort'u bırakmak istemiyor

Bu sezon Zeljko Obradovic yönetimi altında gösterdiği performans ile EuroLeague çevresinde büyük beğeni toplayan Mathias Lessort aynı zamanda Partizan taraftarının sevgilisi oldu. Partizan ve Zeljko Obradovic'in yıldız oyuncuyu takımda tutmak istediği biliniyor.

Davies için tatsız sezon

3 sezonluk Barcelona macerasının ardından geçtiğimiz yaz şampiyonluk umudu ile Olimpia Milano'ya transfer olan Brandon Davies için sezon hüsranla bitti. Olimpia Milano play-off yapmayı dahi başaramazken Amerikalı pivot sezonun büyük bölümünde vasatı aşamadı.

Ataman'la transferi görüştüler

Gazzetta.gr'den Giorgos Kouvaris'in haberine göre Ergin Ataman geçtiğimiz haftalarda Panathinaikos BC Genel Menajeri Sani Becirovic, İletişim Direktörü Dimitris Kontos ve Başkan Dimitris Giannakopoulos ile gelecek sezon üzerine bir toplantı gerçekleştirdi.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman'ın listesi yıldızlarla dolu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler