'Pandemi etkiledi, Beşiktaş'a karşı oynamak zor'

04.12.2020 - 21:56 | Son Güncellenme: 04.12.2020 - 21:56

Süper Lig'in 11. haftasının açılış maçında Beşiktaş, sahasında Kasımpaşa'yı 3-0 yendi. Maç sonrası Kasımpaşa oyuncusu Kevin Varga ve Yusuf Erdoğan açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 11 haftasında Beşiktaş, sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmada Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Kasımpaşa'nın oyuncusu Yusuf Erdoğan ile Macarlı futbolcusu Kevin Varga açıklamada bulundu.

Varga: "Takımımızın başına gelen koronavirüsten dolayı bu maçları oynamak kolay olmuyor. İkinci yarıda maçı beraberliğe taşımaya çalıştık ama kırmızı kartın ardından oyun farklı bir yere gitti.

Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Çok iyi bir takıma sahibiz. Maça başlasam da kenardan gelsem de takıma en fazla katkıyı yapmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Yusuf Erdoğan: "Büyük bir takıma karşı oynamak gerçekten zor, taraftar olmasa dahi. İstediğimiz oyunu sergileyemedik. Bir sistem değişikliğine gitmiştik. Arkadaşımız çok erken sakatlandı ve 4'lü savunmaya döndük. İlk yarının sonunda yazık bir gol yedik. Kırmızı kartın ardından oyun koptu. Koita ile biz sadece ter idmanı yaptık ve bugün oynadık. Pandemi bizleri çok etkiledi. Yeni koronavirüs olan arkadaşlarımız var. Kırmızı kartlar ve cezalar... Bütün takımların Allah yardımcısı olsun. Bugün sahada elimizden geleni yaptık. Kazanmak için gelmiştik. Kaybederken de kazanmak lazım. İçeride güzel bir maç var. Serimizi devam ettireceğiz inşallah. Fuat Çapa ile geçen yıl çalıştık. Bir mucizeyi gerçekleştirdik. İyi bir hoca. Buranın da havasını biliyor. Ona güvenimiz sonsuz. Bu maçı unutup Denizlispor maçına hazırlanacağız" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler