Paolo Banchero: “Kevin Durant’a Karşı Oynamak NBA’e Hoşgeldin Demekti”

30.12.2022 - 18:39 | Son Güncellenme: 30.12.2022 - 18:42

NBA’den Orlando Magic’in genç oyuncusu Paolo Banchero, ligdeki ilk ayları ve Kevin Durant hakkındaki açıklamaları ile merak uyandırdı. İşte Detaylar...

Paolo Banchero: “Kevin Durant’a Karşı Oynamak NBA’e Hoşgeldin Demekti”

AJANSSPOR HABER

The Old Man and the Three adlı podcastte J.J. Redick ve Tommy Alter’a konuşan NBA oyuncusu Paolo Banchero açıklamaları ile dikkat çekti. Amerikan-İtalyan basketbolcu yazın NBA ekibi Orlando Magic tarafından ilk sırada seçilmesinin ardından ligde geçirdiği ilk aylardan bahsetti. 

“Durant’a karşı yapabileceğim bir şey yoktu”

Birçok spor yorumcusu tarafından yılın çaylağı olarak seçilmesi beklenen Paolo Banchero ligdeki ilk ayları hakkında konuştu. The Old Man and the Three isimli podcaste konuk olan Banchero, Brooklyn Nets oyuncusu Kevin Durant’a karşı oynaması hakkında şunları söyledi: “Kevin Durant’a karşı oynamak NBA anına hoş geldin demekti. Karşılaştığımız maçın çoğunda onu savundum ve gerçekten yapabileceğim bir şey yok. Yapabileceğiniz hiçbir şey yoktu. Bazı adamlar çizgiye gelir veya hakemlerle oynarlar ve bu şekilde çizgiden 14 sayı alırlar. Kevin Duran ise dürüst bir işti. Hakemlere bir şey söylemiyordu. Çizgiye gidiyordu ama zaten 45’i vardı.”

“Kaybetmenin normalleşmesine izin verilmiyor”

Açıklamalarının devamında ekibi Orlando ve gelecek hedefleri hakkında da konuşan 20 yaşındaki forvet sözlerine şu ifadelerle devam etti: “Bence ligin geri kalanına iyi bir takım olduğumuzu kanıtlamaya devam etmeliyiz. Son zamanlarda gerçekten destekçiyiz ve gerçek bir ekip olarak bir araya gelip bunu gösteriyoruz. Takımların da kaybetmenin organizasyonda normal bir hava olmasına izin vermediği bir tavır takınmaya başladığını düşünüyorum. Kaybetmenin normalleşmesine izin verilmiyor.”

“Bol Bol’un sadece bir şansa ihtiyacı vardı”

Banchero ayrıca takım arkadaşlarından 23 yaşındaki Bol Bol’un oyunu hakkında “Hawks’a karşı yaptığı gibi olmalı, bu çılgıncaydı. Bunu hep yapıyor. Sahada koşuyor ve siz sadece izliyorsunuz. Ne yapacağınızı gerçekten bilmiyorsunuz. Şaşırmadım. Bunu yapabileceğini biliyorsun, sadece bir şansa ihtiyacı vardı.” ifadelerini kullandı. 

NBA’de Banchero

Paolo Banchero yazın NBA’in Doğu Konferansı ekiplerinden Orlando Magic tarafından NBA seçmelerinde ilk sırada seçildi. NBA kariyerinde şimdiye kadar 29 maçta forma giyen İtalyan basketbolcu 34 dakika süre ortalaması yakalamayı başardı. Banchero’nun Orlando Magic performans ortalaması ise şu şekilde: 20,9 sayı, 6,7 ribaunt, 3,9 asist, 0,9 top çalma ve 0,6 blok.

Senin için hazırladığımız haberler