"Parayı seçenler, destek olamazlar!"

31.03.2020 - 23:03 | Son Güncellenme: 31.03.2020 - 23:03

Dünyadaki çoğu kulüp gibi, Anderlecht kulübü de oyuncularının maaşlarını bir şekilde azaltmak ve içinde bulunduğumuz salgın hastalık sırasında kulübün ekonomik yükünü hafifletmek için oyuncular ile anlaşmaya çalışıyor. Kulüpten yapılan açıklamada oyuncularının bir aylık maaşlarından vazgeçmeleri için görüşmelerini sürdüğü belirtildi.

Öncelikle amaçlarının oyuncularının Nisan ayında alacaklarından vazgeçmeleri olduğunu söyleyen kulüp: "Bu konuda fikir birliği vardı. Ancak anlaşmalar imzalanırken, beklenmedik hükümler ortaya çıktı. Her şey durdu. Şu an için her oyuncunun kendi isteğine bağlı olarak maaş indirim taleplerini gerçekleştirmeye çalışıyoruz" açıklamalarında bulundu.

Kompany'den büyük jest!

Sezon başında Manchester City'den kadroya katılan Vincent Kompany, kulübün maaş kesintisini kabul ettiğini açıkladı. Belçikalı defans oyuncusu: "Seçim onların ancak parayı seçenler, kulübe destek olamazlar" dedi. Ayrıca deneyimli oyuncu maaş kesintisini kabul eden oyuncuların maaşlarının bir kısmını ödeyebileceğini de belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler