Galatasaray, Paredes Yerine Fred, Lo Celso, Marcel Sabitzer'i Listeye Aldı!

22.07.2023 - 09:14 | Son Güncellenme: 22.07.2023 - 09:21

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Paredes'in alternatifi olarak Fred, Lo Celso, Marcel Sabitzer'i transfer listesine aldığı iddia edildi. Detaylar...

Galatasaray, Paredes Yerine Fred, Lo Celso, Marcel Sabitzer'i Listeye Aldı!

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarında Angelino, Bakambu ve Kaan Ayhan transferinde mutlu sona ulaşan Galatasaray, gündemine aldığı Parades'in teklife cevap vermemesi durumunda listesine 3 dünya yıldızı daha ekledi. Cim Bom üç isimle görüşmelere başlayacağı iddia edildi. Detaylar...

Erden Timur itiraf etti

Sarı kırmızılıların stat isim sponsorluğu için dün düzenlediği törende transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur hem Fred hem de Sabitzer’in gündemlerinde olduğunu bizzat açıkladı.

Timur orta saha takviyesiyle ilgili olarak “Sabitzer ile ilgili bir girişimimiz olmadı. Oyuncularla ilgili bir şey demem doğru olmuyor. Bu aleyhimize oluyor. İki oyuncu listede var ama girişimimiz olmadı. Bugün-yarın bitmesini beklediğimiz Transfer var. Şu an gelecek oyuncular ilk turda oynayacak durumda değil” dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray ayrılığı duyurdu!
Habere Git

Galatasaray görüşmeye gidecek

Hürriyet'te yer alan habere göre, Galatasaraylı idareci önümüzdeki hafta önümüzdeki hafta 3 önemli oyuncunun temsilcileri ve kulüpleri ile görüşmek adına yurt dışına gidecek.

Fred'in performansı

Fred geride kalan sezonda Manchester United’da tam 56 maça çıktı. Brezilyalı yıldız bu karşılaşmalarda 6 gol, 6 asistle 12 gole katkı verdi.

Marcel Sabitzer'in performansı

Marcel Sabitze, 24’ü Bayern’de 18’i ManU’da görev yaptığı 42 karşılaşmada 4 gol, 2 asistlik imza attı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'a gelemedi! Uçak arıza yaptı
Habere Git

Lo Celso istatistikleri

Tottenham ile 2 yıllık kontratı daha bulunan Lo Celso da 2022-23’te kiralık olarak Villarreal’da forma giydi. Lo Celso La Liga ekibi ile çıktığı 29 karşılaşmada 2 gol, 3 asistlik bir performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler