Galatasaraylı Patrick Van Aanholt: Gelme Sebebim Fatih Terim'di

04.06.2022 - 10:48 | Son Güncellenme: 04.06.2022 - 10:57

Galatasaray Dergisi'ne açıklamalarda bulunan Patrick van Aanholt, “Bu kulübü seçme nedenim, Fatih Terim'di. Efsane için yani Fatih Hocamız için burada oynamak istedim” yorumunda bulundu.

Galatasaraylı Patrick Van Aanholt: Gelme Sebebim Fatih Terim'di

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu van Aanholt, kulüp dergisine konuştu.

Tecrübeli futbolcu, "Aslında benim için en iyi lig İngiltere'dir, yani Premier Lig... 15 sene orada kaldım. Buraya geldiğimde insanlar bana Türkiye Ligi'nin hiç iyi olmadığını söylemişlerdi.

Geçirdiğim 1 senenin sonunda yalan söylediklerini düşünüyorum. Buradaki takımların seviyesi bence çok yüksek. Galatasaray'ın bana ilgisi aslında çok uzun zaman önce başladı. Sanırım geçen sene ocak ayındaydı, bir gün menajerim beni aradı. Bana Galatasaray'ın ve Fatih Terim'in beni istediğini söyledi" ifadelerini kullandı.

"Baklavaya bayılıyorum"

Van Aanholt, "Fakat Crystal ile 6 aylık kontratım daha vardı. Kulüp yetkililerine öncelikle Hollanda Milli Takımı'yla Avrupa Şampiyonası'na gitmek istediğimi ve sonrasında ne olacağını görüp karar alacağımı söyledim. Terim olmasaydı burada olmazdım. G.Saray'da olmamın nedeni kendisidir. Efsane için yani Fatih Hocamız için burada oynamak istedim. Torrent bence iyi bir hoca. İyi bir hoca ve onunla beraber de çalışmayı seviyorum. Baklavaya bayılıyorum. İstanbul'u da çok seviyorum. Tek sorun trafik. Ailem de burada mutlu." açıklamasını yaptı.

Patrick van Aanholt'ın performansı

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Crystal Palace'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı 31 yaşındaki Hollandalı sol bek bu sezon sarı-kırmızılılarda forma giydiği 47 maçta 3 gol ile 3 asist yaptı ve 6 gole katkı sundu.

Senin için hazırladığımız haberler