Paulo Dybala'nın menajerinden transfer açıklaması!

16.05.2024 - 09:59 | Son Güncellenme: 16.05.2024 - 10:08

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım'ın teknik direktörlüğe Jose Mourinho'yu getirmeyi planladığını açıklamasının ardından sarı-lacivertlilerin Paulo Dybala'yı gündemine aldığı iddia edilmişti. Ylıdız ismin menajerinden açıklama geldi. İşte detaylar...

Paulo Dybala'nın menajerinden transfer açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de 30-31 Mayıs'ta, yeterli çoğunluk sağlanmadığı takdirde ise 8-9 Haziran'da yapılacak Olağan Seçimli Genel Kurul için başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile görüştüğünü, anlaşma sağlanması seçimi kazandığı takdirde takımın başına dünyaca ünlü hocayı getireceğini açıklamıştı.

Paulo Dybala iddiası

Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile çalışırlarsa Portekizli hocanın istediği isimleri transfer edeceklerini söylemişti. Yıldırım'ın, Roma'nın Arjantinli yıldızı Paulo Dybala'yı transfer gündemine aldığı ileri sürülmüştü. 

Menajerinden transfer açıklaması

Dybala'nın menajeri Jorge Antun, oyuncusuyla ilgili çıkan transfer iddialarına açıklık getirdi.

Calciomercato'da yer alan habere göre Antun, "Dybala sadece sezonu mümkün olan en iyi şekilde bitirmeye odaklanmış durumda. Şu anda başka bir yorum yapmayacağım." ifadelerini kullandı.

1 yıl daha sözleşmesi var

Serie A ekibi Roma ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Arjantinli 10 numara, bu sezon 37 maçta, 16 gol ve 10 asistlik bir performans sergiledi. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeriyse 25 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler