Pavelka: 'Diagne, Galatasaray'a faydalı olacaktır'

11.04.2019 - 15:49 | Son Güncellenme: 11.04.2019 - 18:49

Pavelka: 'Diagne, Galatasaray'a faydalı olacaktır'

Kasımpaşa'nın tecrübeli oyuncusu David Pavelka; Mustafa Denizli, Trezeguet, Diagne ve VAR hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Pavelka, "Ligin ikinci yarısında oldukça zor bir dönem geçirdik. Ligin ilk yarısında ortaya koyduğumuz performans takımımızdan beklentileri de yükseltti. BB Erzurumspor galibiyeti bizim için çok iyi oldu. Şu anda az da olsa Avrupa iddiamız devam ediyor" ifadelerini kullandı ve ekledi:

 

'VAR tam anlamıyla kullanılmıyor'

"Bu sezon lig çok güzel geçiyor. Her takım her takımı yenebiliyor. Bu da kalitenin arttığını net bir şekilde gösteriyor. Türkiye macerası benim adıma güzel bir tecrübe oldu. Burada olduğum için çok mutluyum. Türkiye'de olumsuzluklar var mı? Var... Kulüp özelinde şunu söylebilirim. O da taraftar sayımızın az olması. Türk futbolunda VAR sisteminin henüz tam anlamıyla kullanamadığını düşünüyorum. Bu da biraz zaman alacak gibi görünüyor"

 

'Diagne, Galatasaray'a faydalı olacaktır'

"Mustafa Denizli çok büyük bir kişilik. Gittiğimiz her yerde ona inanılmaz ilgi var. Onunla çalıştığımız için çok şanslıyız. Ondan öğrenecek çok şeyimiz var. Diagne bizim için çok önemli bir oyuncuydu. Kasımpaşa'da da çok güzel işlere imza attı. Galatasaray'da çok yetenekli oyuncular var. Oynadıkları oyunda bireysel yetenek ön plana çıkıyor. Diagne'de ilerleyen zamanda takımı Galatasaray'a faydalı olacaktır. Şu anda uyum sürecini de geçti"

 

Trezeguet için transfer itirafı...

"Slavia Prag'ın sportif direktörü ile Trezeguet hakkında konuştuk. Trezeguet, Slavia Prag'a gitmeyerek ve Kasımpaşa'da kalarak bence en güzel kararı aldı. Trezeguet daha da iyi takımlarda görev alacaktır"

Senin için hazırladığımız haberler