Beşiktaş'tan Tokmac Chol Nguen için sıkı pazarlık!

22.05.2022 - 13:09 | Son Güncellenme: 22.05.2022 - 13:21

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Ferencvaros ile sözleşmesi sona erecek 28 yaşındaki Tokmac Chol Nguen ile pazarlıkları sıklaştırdı. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan Tokmac Chol Nguen için sıkı pazarlık!

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta gönderilecek yaklaşık 15 futbolcunun yerine ortalama 8-9 hamle yapılması bekleniyor. 

Tokmac Chol Nguen için temaslar hızlandırıldı

Transferde en büyük mesaiyi hücum hattı için harcayan siyah-beyazlı idareciler, sol kanat için hedeflerindeki Tokmac Chol Nguen için temasları hızlandırdı. 

İlk teklifi kabul etmedi

Fanatik'te yer alan habere göre; Macaristan temsilcisi Ferencvaros ile ay sonunda yollarını ayıracak olan Kenya asıllı Norveçli sol kanat oyuncusuna 750 bin Euro’luk teklifte bulunan yönetim, ilk teklifte oyuncudan olumsuz yanıt aldı. 

İlgini Çekebilir
Avcı, Beşiktaş'ın 3 yıldızına göz dikti! Ortalık fena karışacak
Habere Git

Beşiktaş teklifini yükseltecek

28 yaşındaki futbolcunun, Kara Kartal’dan 1.2 milyon Euro maaş artı 3 yıllık kontrat talebinde bulunduğu ifade edildi. Oyuncunun boservissiz transfer olma durumunun bulunması sebebiyle kesenin ağzını açmaya olumlu bakan Beşiktaş’ın, 750 bin Euro’luk teklifte iyileştirme yapıp Norveçli hücumcunun kapısını yeni haftada çalacağı ifade edildi.

Yıllık 1.3 milyon Pound kazanıyor

Deneyimli oyuncu, bu sezon kulübünde 43 maça çıkıp 12 gol ve 10 asistle oynamayı başardı. Macaristan ekibinden önce Stromsgodset, Baerum ve Mjondalen gibi Norveç kulüplerinde oynayan tecrübeli futbolcu, Ferencvaros’dan yıllık 1.3 milyon Pound kazanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler