Pelkas, Gustavo ve İrfan Can'ın dönüş tarihi belli oldu! Resmi açıklama...

13.02.2021 - 22:16 | Son Güncellenme: 13.02.2021 - 22:21

Son dakika spor haberleri... Fenerbahçe, Karagümrük'ü deplasmanda 2-1 ile geçerken, sarı - lacivertlilerde sakat futbolcuların durumu merak konusu. Gustavo ve İrfan Can Kahveci ne zaman dönecek? İşte detaylar...

Pelkas, Gustavo ve İrfan Can'ın dönüş tarihi belli oldu! Resmi açıklama...

AJANSSPOR

Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük engelini 2-1 ile geçerken, teknik direktör Erol Bulut takımdaki sakat oyuncularının durumu ile ilgili bilgi verdi.

Pelkası’ın pazartesi günü takıma katılacağını belirten Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, “Gustavo ve İrfan Can iki hafta sonra bizimle olacak. Pelkas pazartesi günü dönecek. Takım tam olduğunda çok farklı bir futbol oynatacağımızı düşünüyorum." dedi.

Galatasaray derbisinde forma giyemeyen Luiz Gustavo ile Başakşehir’den transfer edilen İrfan Can Kahveci’nin Trabzonspor deplasmanına yetiştirilmesi planlanıyor.

Gustavo Hatayspor deplasmanında, Pelkas ise Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanmıştı. İrfan Can Kahveci de Başakşehir’de forma giyerken sakatlık yaşamıştı.

Tisserand döndü

Demir Grup Sivasspor karşılaşmasında sakatlanan Fenerbahçe'nin Demokratik Kongolu futbolcusu Marcel Tisserand, 5 maç sonra forma giydi. Sivasspor ile oynanan maçta üst adalesinden sakatlanan Tisserand, ligde 4, kupada ise 1 maçta görev yapamamıştı. Karagümrük karşılaşmasının 82. dakikasında Caner Erkin'in yerine oyuna giren Tisserand, böylece 23 gün sonra formasına kavuştu.
 

Senin için hazırladığımız haberler