Pelkas tamam, Perotti beklemede!

05.10.2020 - 10:20 | Son Güncellenme: 05.10.2020 - 10:28

Transfer döneminin en hareketli takımı olan Fenerbahçe’nin durmaya niyeti yok. Sarı lacivertliler kadrosuna şu an kadar 15 yeni oyuncuyu dahil ederken son gün birden fazla isim kadroya katılabilir. İşte Bakasetas, Pelkas, Buendia ve Perotti transferlerinde son durum...

Pelkas tamam, Perotti beklemede!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Sarı lacivertliler şu ana kadar Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak, Barış Sungur, Jose Sosa, Sinan Gümüş, Lemos, Enner Valencia, Mame Thiam, İsmail Yüksek, Marcel Tisserand, Nazım Sangare, Mbwana Samatta ve Papiss Cisse’yi renklerine bağladı.

Kadrosuna oyun kurucu transfer etmek isteyen Fenerbahçe ilk olarak Aytemiz Alanyaspor’da forma giyen Bakasetas için 2.5 milyon Euro’luk teklif sundu.

Akdeniz ekibi bu rakamı kabul etmeyince bu transferden vazgeçildi ve listede bulunan Dimitris Pelkas için harekete geçildi. 

Yunan kulübü ile temasa geçen Fenerbahçe yetkilileri oyuncu için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında anlaşmaya vardı. 

4 yıllık prensip anlaşmasına varılan Pelkas gece saatleride İstanbul’a geldi. 26 yaşındaki futbolcu bonuslarla birlikte yıllık 1.2 milyon Euro alacak.

Buendia için şartlar zorlanacak!

Fenerbahçe’de transfer Pelkas ile de bitmeyecek. Sarı lacivertliler Norwich City’de forma giyen Emiliano Buendia’yı kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf ediyor.

Fenerbahçe’nin sportif direktörü Emre Belözoğlu bu transferi gerçekleştirmek için son ana kadar şartları zorlayacak.

Sarı lacivertliler kiralama artı satın alma opsiyonlu bir anlaşma yapmak istese de İngiliz kulübü kiralama teklifine sıcak bakmıyor. Norwcih City yetkilileri ikna edilmeye çalışılıyor.

Perotti transferi beklemede!

Fenerbahçe’nin İstanbul’a getirdiği Diego Perotti transferinde ise taraflar arasında sorun var. Sarı lacivertliler oyuncuya performansına göre anlaşma yapmayı teklif etti. 

Arjantinli yıldız şu an düşünme aşamasında. Şartları kabul etmediği takdirde transfer gerçekleşmeyecek.

Fenerbahçe'de kimler gidecek?

Fenerbahçe’de gönderilmesi için uğraşılan isimler de bulunuyor. Sarı lacivertlier ilk olarak Allahyar’ı sezon sonuna kadar Ukrayna ekiplerinden Zorya Luhansk’a kiraladı. Garry Rodrigues, Serdar Aziz, Mathias Zanka ve Nabil Dirar ile de yollar ayrılmaya çalışılıyor.

Senin için hazırladığımız haberler