"Pelkas’a telefonum her zaman açık"

21.10.2020 - 15:47 | Son Güncellenme: 21.10.2020 - 16:00

Fenerbahçe son dakika haberi... Fenerbahçe'deki sözleşmesi feshedilen Garry Rodrigues, transfer; yeni transfer Dimitris Pelkas ve sarı lacivertliler hakkında konuştu. İşte detaylar...

"Pelkas’a telefonum her zaman açık"

Fenerbahçe'deki sözleşmesi feshedilen ve Suudi Arabistan'ın Al Ittihad takımına geri dönen ayrılık sonrası ilk kez konuştu.

Sarı lacivertlilerle karşılıklı anlaşan 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu, bonservisini elinde bulunduran Suudi ekibine dönmüştü.

Milliyet'in haberine göre; Yunanistan’da bir radyoya konuşan 29 yaşındaki Rodrigues, “Al Ittihad’ın yeni bir teknik direktörü var ve beni de oynamam için davet etti. Takıma geri dönmekten heyecanlıyım. Ayrıca orda Prijovic’i tekrar bulacağım, o da takıma döndü” ifadelerini kullandı.

"Kupalar kazanmamız gerekiyordu"

Fenerbahçe'deki dönemine ilişkin açıklamalarda bulunan Yeşil Burun Adalı oyuncu, “Büyük bir Türk takımında daha oynamak benim için iyi bir deneyimdi. Fenerbahçe’de hedeflerimize ulaşamadık, kupalar kazanmamız gerekiyordu ama yine de bu takımda bulunduğum için mutluyum. Fenerbahçe bu sene çok iyi bir takım” dedi.

"Çok iyi bir başlangıç yaptı"

Garry Rodrigues, Fenerbahçe’nin PAOK’tan transfer ettiği Dimitris Pelkas hakkında ise, "Kendisiyle bugünlerde konuştum. Çok iyi bir başlangıç yaptı, kendisi için mutluyum" açıklamasını yaptı.

"Ona ihtiyaç duyduğu şeyleri anlatacağım"

Pelkas'a yardıma hazır olduğunu söyleyen Rodrigues, "Pelkas’a telefonumun her zaman açık olduğunu, ne zaman isterse ona ihtiyaç duyduğu şeyleri anlatacağımı söyledim. Başladığı gibi gitmesi için amacına odaklanması gerekir. İyi bir takımda iyi takım arkadaşlarıyla onun için her şey iyi gidecektir” diye konuştu.

"Beni geri istemelerine saygı göstermeliydim"

Olympiakos’a transferinin neden gerçekleşmediği üzerine de açıklamalar yapan Garry Rodrigues, "Olympiakos beni istedi. Ancak hocayla konuşmuştum, Al Ittihad ile kontratım vardı ve beni geri istemelerine saygı göstermeliydim. Daha önceden PAOK forması giydiğim için PAOK-Olympiakos rekabetinin ne anlama geldiğini de düşündüm tabii ama bu futbol, her takıma saygı göstermek gerekir” şeklinde konuştu.

Garry Rodrigues Fenerbahçe'de kaç gol attı?

Kanarya ile toplamda 29 maça çıkan Garry Rodrigues 4 gol attı, 6 da asist yaptı.

Sol kanat oyuncusunun bonservisi Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Ittihad Cidde'de bulunuyor ve sözleşmesi 2023 yılına kadar sürüyor.

Senin için hazırladığımız haberler