Transfer Haberleri | Beşiktaş’ı 4-0 mağlup eden Pendikspor’da ayrılık!

20.01.2024 - 21:08 | Son Güncellenme: 20.01.2024 - 21:12

Beşiktaş’ı 4-0 mağlup eden Pendikspor’da ayrılık yaşanıyor. İstanbul ekibinin golcüsü Görkem Bitin, kiralık olarak Ankara Keçiörengücü forması giyecek.

Transfer Haberleri | Beşiktaş’ı 4-0 mağlup eden Pendikspor’da ayrılık!

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Fernando Santos önderliğindeki Beşiktaş’a ilk mağlubiyetini tattıran Pendikspor’da bir ayrılık yaşanıyor. İstanbul ekibinin golcüsü Görkem Bitin, sezonun ikinci yarısında kiralık olarak takımdan ayrılacak. 25 yaşındaki futbolcu, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü ile anlaşamaya vardı. Başarılı futbolcunun yarın resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. 

Thiam ve Umut Nayir geldi gözden düştü

Kariyerinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden ve beklenen katkıyı sağlayamayan Görkem Bitin, sezonun ilk devresinde Erencan Yardımcı’nın arkasında kaldı. Devre arası transfer döneminde kadroya katılan Umut Nayir ve Mame Thiam ile birlikte şansı iyice azalan golcü oyuncu, takımdan ayrılma kararı aldı.

Görkem Bitin'in performansı

Bu sezon Pendikspor formasıyla 10 maça çıkan Görkem Bitin, 321 dakika sahada kaldı. Gol sevinci yaşayamayan 25 yaşındaki futbolcu, 1 kez asist yaptı. Görkem Bitin, Trendyol 1. Lig’de ise 29 maçta 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 

İlgini Çekebilir
Santos'un Beşiktaş'ına Pendik'te şok!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler