"Pepe çok iyi transfer"

05.07.2017 - 14:21 | Son Güncellenme: 05.07.2017 - 14:21

"Pepe çok iyi transfer"

Beşiktaş'ın unutulmaz oyuncularında Filip Holosko, Pepe ve Beşiktaş gündemine dair beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu....

Slovakya benim memleketim. Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Benim annem babam burada ama en güzel günlerimi Beşiktaş'ta yaşadım. 7 sene Beşiktaş'ta oynadım ve bir şampiyonluk ve kupa kazandım. Çok Avrupa ligi oynadım, Şampiyonlar ligi oynadım ama sonra büyük sakatlık yaşadım.

Ama, hayatımın en güzel günlerimi orada yaşadım. 2 tane bebeğim oldu oradayken, birisi Sofia o Çek Cumhuriyeti'nde doğdu diğeri ise Claudia İstanbul'da doğdu.

Bence en güzel hayat orada. En iyi takım Beşiktaş ve Dünya'da her zaman söyledim ve söylüyorum, her zaman her yerde en büyük kartal ve en iyi taraftar Beşiktaş'tır.

En unutamadığım maç bence, 2 tane var. Bir tanesi, Fenerbahçe ile İzmir'de oynadığımız ve benimde bir gol atıp 4-2 kazandığımız Türkiye kupası maçı.

Diğer maç ise, Denizlispor ile oynadığımız maç. O maçıda 2-1 kazanmıştık ve 1 gol atmıştım. O maçın sonunda da şampiyonluğu kutlamıştık.

Bence Vodafone statı çok güzel ve muhteşem bir stat ve atmosfer inanılmaz.  Beşiktaş, bence çok önemli bir takım ve Şenol Güneş çok iyi işler yapıyor orada. Takımı üst üste 2 sene şampiyon yaptı.

Bence o önemli ama çok iyi futbolcular var. Atiba, Oğuzhan, kaleci Fabri, eskiden Tolga Zengin, Quaresma, bence çok önemli o futbolcu Olcay Şahan ama eskiden gitti şimdi Trabzonspor'da oynuyor

Yeni oyuncular Aboubakar ama benim için çok önemli oyuncu Cenk Tosun. İki senedir üst üste çok gol atıyor.

Benfica maçında attığı golde süperdi. Bence, Pepe çok iyi oyuncu ve Quaresma ile çok iyi arkadaş.  Pepe çok iyi transfer. 

Senin için hazırladığımız haberler