Pepe'den şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi sözleri!

05.07.2017 - 14:05 | Son Güncellenme: 05.07.2017 - 14:05

Pepe'den şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi sözleri!

AJANSSPOR- Beşiktaş'ın yeni transferi Portekizli yıldız Pepe, ilk olarak Beşiktaş TV'ye ardından imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. 

"Beşiktaş'ta olmaktan dolayı çok mutluyum. Umuyorum ki Beşiktaş taraftarına mutluluklar yaşatabilirim. Beşiktaş taraftarlarının sosyal medyada attığı mesajlar kararımda etkili oldu. Kulüple aramda kan bağı oluştu. Başkan ve İkinci başkanın tavırları kararımda etkili oldu. Daha sonra menajerime Beşiktaş'ta oynamak istediğimi söyledim. Kartal Pençesi’ni yapmadan rahatlayamadım. Bu süreçte en önemli pay taraftarlarındır. Karar almamı çok kolaylaştırdılar. Onların payı çok büyük. Bunu bana hissettirdiler. İmzalar atıldıktan sonra ben de rahatladım"

"Beni isteyen çok kulüpler vardı. İngiltere, İtalya ve Fransa’dan teklif vardı. Taraftarın beni istemesi transferi etkiledi ve beni rahatlattı. Bugüne kadar oynadığım bütün takımlarda fizik ve ruh olarak her şeyi verdim. Beşiktaş’ta da öyle olacak. Daha gelmeden Beşiktaş’ı benimsedim. Burada da aynı şekilde çalışacağıma şimdiden söz veriyorum. Taraftarlarımız stattan çıktıklarında Beşiktaş ile gurur duyacaklar"

"Quaresma ile çok eskiye dayanan bir geçmişimiz var. Porto’da oynarken bana çok gol attırdı. Ne zaman orta yapsa gol atıyordum. Konfederasyonlar Kupası’nda da Quaresma’dan Beşiktaş ile ilgili bilgiler aldım. Buranın ambiyansını öğrendim. Meksika maçında gol atmayı çok istiyordum. Artık Beşiktaş formasını giymek için sabırsızlanıyorum. Bir an önce sahaya çıkıp forma giymek istiyorum."

"Rekabet sahanın içinde kalan bir şey. Ben Real Madrid için her şeyimi veriyordum. Adriano da aynı şekilde Barcelona’da oynuyordu. Adriano burada olduğu için onun adına mutluyum. Artık ikimiz de Beşiktaş’ta oynuyor olacağız. Bundan sonra birlikte forma giyeceğiz ve böyle büyük bir kulüpte oynamanın tadını çıkaracağız."

"Herkese iyi günler dilerim. Büyük bir mutluluk içindeyim. Bütün Beşiktaş yönetimi çok uğraştılar. Aileme gösterdikleri ilgi de ortada. Beşiktaş ailesinin bir parçası olarak kendimi görüyorum. Taraftarlar bana ve aileme ilgi gösterdi. Onların ilgi göstermesi karar vermemi kolaylaştırdı. Ben de onların bu sevgi ve ilgisini cevaplamak istiyorum. Ben de artık bu formayı giymek için heyecanlanıyorum"

 

"Başkan, yönetim ve taraftarın gösterdiği ilgi işimi kolaylaştırdı. İşimi seviyorum. Saha içinde her şeyimi vermeyi seviyorum. Tabi ki rakiplere de saygım sonsuz. Hedefim Beşiktaş ile kupalar kazanmak istiyorum. Ama işimi seviyorum. Antrenman ve maçlarda keyfini çıkarıyorum. Son 5 yılda gelişen bir Beşiktaş var. Ben de iz bırakmak istiyorum. Mendes burada. Quaresma’yı buraya getirdi, beni de aynı şekilde. Quaresma ile uzun zamandır tanışıyoruz. Porto’dan beri tanışıyoruz. Milli Takım’da da Kartal Pençesi nasıl yapılır diye bana öğretmişti. Çok iyi bir kadro var milli takımda. Ronaldo ile de arkadaşlığımız var. Arkadaşlığımız elbette devam ediyor"

"Babam çok ansiklopedi okumuş. Sürekli okuyan bir adam. Onun için ismimi Kepler Laveran Lima Ferreira koydu. Portekiz’de kimse bunu telaffuz edemiyorlardı. Allah’tan oynadığım bir takımda bana Pepe ismini taktılar. Ben de rahat ettim. Kendimi çok iyi ve güçlü hissediyorum. Portekiz Milli Takımı ile Konfederasyonlar Kupası’nda oynama fırsatına eriştim. Kupayı kazanmak istiyorduk ama olmadı. Artık yeni evimde olacağım. Bir tatil sürecim var daha sonra takım arkadaşlarımızla birlikte yepyeni bir başlangıç yapmak istiyorum"

"Herhalde taraftarlar hırsımdan kuşku duymuyordur. Daha önce her oynadığım kulüpte bunu göstermişimdir. Büyük maçları severim. Yeterince de hırslı olduğumu sahada göstereceğime inanıyorum. Karar vermem çok kolay oldu. Kulübün bana ve aileme gösterdiği ilgi, taraftarların gönderdiği mesaj kararımı kolaylaştırdı. Burada olmaktan mutluyum"

"Geçen sene Quaresma ile bazı Beşiktaş maçlarını izlemiştim. Hocamız onun da anlattığına göre çok iyi bir insan ve çok başarılı. Bunu da ispatladı. Kupalar kazanmak için buradayım. Zaten kazanacağımıza inanmasaydım burada olmazdım. Elimden gelen her şeyi yapacağım. Devler Ligi'nde hangi takım çıkarsa çıksın saygı duyacağız. İyi bir takıma sahibiz. Elimizden geleni yapacağız. Şampiyonlar Ligi’nde ilerleyebiliriz. Bu hayali sürdürmek gerek. Hatta bir gün bu kupayı kazanabiliriz" 

"Maalesef böyle şeyler düşünülebiliyor ama istatistikler var. İspanya’da çok yargılandım. Adeta fişlendim. Ama istatistikler farklı şeyler söylüyor. Hiçbir zaman oyun yapımı değiştirmedim. Agresif bir futbolcuyum. Rakip forvetlere gol attırmamak için elimden geleni yaparım. Bu Beşiktaş formasıyla da böyle olmaya devam edecek"

Pepe, BJK TV'nin ardından imza töreninde açıklamalarda bulundu. İşte o sözleri 

Senin için hazırladığımız haberler