Pereira-Caner ilk mesajı verdi: Sıfır sıkıntı!

05.07.2021 - 11:44 | Son Güncellenme: 05.07.2021 - 12:05

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine getirilen Pereira'nın, Caner Erkin ile yaşadığı kriz akıllara gelmişti. Sarı lacivertli kulüp ikilinin fotoğrafını paylaştı ve 'Geçmiş geçmişte kaldı' mesajını verdi.

Pereira-Caner ilk mesajı verdi: Sıfır sıkıntı!

Fenerbahçe teknik direktörlük görevine Vitor Pereira'yı getirdi.

Pereira hakkında en çok merak edilen konulardan bir tanesi bir önceki döneminde tartışma yaşadığı Caner Erkin'e karşı takınacağı tutumdu.

'Geçmiş geçmişte kaldı'

Sarı lacivertli kulüp sosyal medya hesabı Twitter'da Caner Erkin ve Vitor Pereira'nın samimi bir şekilde birbirlerine sarıldığı fotoğrafı paylaştı ve 'Geçmiş geçmişte kaldı' mesajını verdi.

 

İşte Fenerbahçe'nin paylaşımı:

Selahattin Baki mesajı vermişti!

Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Selahattin Baki, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında Pereira ve Caner Erkin ile önceden yaşanan sorun hakkında sorulan soru üzerine, "4-5 ay evvel bir deplasmandan dönerken laf lafı açtı. Caner ile bu konuyu konuştuk bana kendisi anlattı dışarıya yansıyan kadar büyük bir olay olmadığını söyledi. O zaman Pererira'nın geleceği gündemde yoktu şans eseri öğrenmiştim. Hatta araları iyiymiş, Caner de "hocamızı ilk ben karşılayacağım” cevabını vermişti. 

Caner Erkin neden kadro dışı kalmıştı? 

Hatırlanacağı üzere Vitor Pereira, 2015-2016 sezonunda Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynayacağı dev derbi öncesi Caner Erkin ile tartışmış ve tecrübeli futbolcuyu kadro dışı bırakmıştı. 

Portekizli teknik direktör 2015-16 sezonunda Süper Lig'i 74 puanla, 79 puanlı Beşiktaş'ın ardından 2. sırada tamamlamıştı. Sezonun sona ermesiyle beraber Pereira ile yollar ayrılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler