Pereira galibiyetle başladı, Fenerbahçe'den ilk hazırlık sınavında 2 gol

15.07.2021 - 19:16 | Son Güncellenme: 15.07.2021 - 21:11

Fenerbahçe yeni sezon öncesi oynadığı ilk hazırlık maçında Csikszereda’yı 2-0 yendi. Sarı-lacivertlilerin gollerini Sinan Gümüş ve Serdar Aziz attı.

Pereira galibiyetle başladı, Fenerbahçe'den ilk hazırlık sınavında 2 gol

AJANSSPOR-HABER

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe ilk özel maçında Csikszereda’yı 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertliler, teknik direktörü Vitor Pereira yönetimindeki ilk sınavını Romanya 2. Lig ekibiyle verdi. 

 

Fenerbahçe, Topuk Yaylası’nda oynanan maça şu kadro ile başladı:

Fenerbahçe'nin 11'i: Berke, Lemos-Sadık-Caulker, Sangare-Sosa-Mert Hakan-Ferdi, Sinan-Ademi-Thiam

Pereira 3-4-3 sistemini denedi 

Karşılaşmaya 3-4-3 sistemi ile başlayan sarı-lacivertliler, ilk yarıyı Sinan Gümüş'ün 26.dakikada attığı golle 1-0 önde kapattı. 67.dakikada Serdar Aziz ile bir gol daha bulan Fenerbahçe mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

Mesut Özil 2. yarı oynadı

Fenerbahçe'de ikinci yarıda ise bu futbolcuların yerine oyuna Novak, Serdar Aziz, Tisserand, Osayi-Samuel, Gustavo, Zajc, Caner Erkin, Mesut Özil, Samatta ve Serdar Dursun girdi. Sarı-lacivertlilerde sadece Berke Özer 90 dakika forma giydi.

Serdar Dursun direğe takıldı

Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Serdar Dursun ve Mesut Özil ikinci yarıda forma giyerken, Serdar bir pozisyonda direği geçemedi. 

Fenerbahçe, Kasımpaşa ile oynayacak

Fenerbahçe yeni sezon öncesi ikinci hazırlık maçında, 19 Temmuz Pazartesi günü Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma Samandıra’da oynanacak. 

Vitor Pereira maçı kuleden takip etti

Öte yandan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın, hazırlık maçını gözlem kulesinden takip etmesi dikkat çekti. Portekizli teknik adam, sık sık oyuncularına uyarılarda bulunarak sürekli notlar tuttu.

Öte yandan karşılaşmaya Düzce Topuk Yaylası tesislerine gelen ve mücadeleyi tel örgülerin arkasından izleyen sarı-lacivertli taraftarlar büyük ilgi gösterdi.  

Senin için hazırladığımız haberler