Petrol Ofisi'nden Fenerbahçe ve Galatasaray Kadın Futbolcularına Destek

05.05.2023 - 14:37 | Son Güncellenme: 05.05.2023 - 14:54

Fenerbahçe ve Galatasaray Kadın Futbol takımlarına sponsorluk desteği veren Petrol Ofisi Grubu, yeni reklam filmini yayınladı. İşte haberle ilgili tüm detaylar

Petrol Ofisi'nden Fenerbahçe ve Galatasaray Kadın Futbolcularına Destek

AJANSSPOR - HABER

Kadın futbolunda Fenerbahçe ve Galatasaray takımlarına sponsorluk desteği veren Petrol Ofisi Grubu, kadın futbolcuların potansiyellerine ve yaratabilecekleri etkiye vurgu yapmak üzere yeni reklam filmleri 'Gücümüz Onlarla'yı yayınladı.

Petrol Ofisi'nin kadın futboluna desteği devam ediyor

Fenerbahçe ve Galatasaray kadın futbol takımlarının isim ve forma göğüs sponsoru olan Petrol Ofisi, outdoor ve dijital kanallarda yayınladığı yeni reklam kampanyasında desteğini devam ettirdi. 

"Yeni kadın sporculara katkı sunmayı amaçlıyoruz"

Fenerbahçe ve Galatasaray gibi iki büyük camiayla birlikte spordaki başarının yanında toplumsal farkındalık ve sosyal fayda için çalışmanın kendileri için çok değerli olduğunu dile getiren Petrol Ofisi Grup CMO'su Sinan Seha Türkseven, şu ifadeleri kullandı:

"Kadının güçlendirilmesine yönelik yatırımlarını artırmaya devam eden Petrol Ofisi Grubu olarak kadın futbolunun gelişimi için 2022 yılından bu yana Fenerbahçe ve Galatasaray kadın futbol takımlarına sponsor olarak destek veriyoruz. Fenerbahçe ve Galatasaray gibi iki büyük camiayla birlikte spordaki başarının yanında toplumsal farkındalık ve sosyal fayda için çalışmak bizim için çok değerli. Sponsorluk anlaşmamızın yanı sıra formalarında taşıdıkları Petrol Ofisi'nin simgesi 'Asena' ile saha içinde de onları yalnız bırakmayıp onların itici gücü olduğumuzu vurguladığımız 'Gücümüz Onlarla' reklam filmimizle de ülkemizde kadın futbolunun bilinirliğinin artmasına, bu sayede yeni kadın sporcuların yetişebileceği bir alan yaratmaya katkı sunmayı amaçlıyoruz."

Fenerbahçe Petrol Ofisi, çeyrek final ilk maçından galibiyetle ayrıldı

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final ilk maçında Wulfz Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu’nda oynanan müsabakadan 1-0 galip ayrılan sarı lacivertli ekip, rövanş maçı için önemli bir avantaj elde etti.

Galatasaray Petrol Ofisi, Amed' 5-1'le geçti, avantajı kaptı

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu’nda normal sezonu lider tamamlayan Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı ise, Play-Off çeyrek final etabı ilk maçında Amed Sportif Faaliyetler ekibi ile deplasmanda karşılaştı.

Diyarbakır Amedspor Tesisleri’nde oynanan mücadeleyi sarı kırmızılı ekip 5-1 galip tamamladı. Böylece Galatasaray, rövanş mücadelesi öncesi avantaj kazandı. 

Senin için hazırladığımız haberler