PFDK'ya sevk edilen Fenerbahçeli 3 futbolcu Adana Demirspor maçında oynayabilecek mi?

01.04.2024 - 13:57 | Son Güncellenme: 01.04.2024 - 14:26

Fenerbahçeli futbolcular Osayi Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylar nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Peki sarı lacivertli futbolcular Adana Demirspor maçında forma giyebilecek mi? İşte cevabı...

PFDK'ya sevk edilen Fenerbahçeli 3 futbolcu Adana Demirspor maçında oynayabilecek mi?

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilen isimler açıklandı. 

Fenerbahçeli 3 futbolcu ve Egemen Korkmaz PFDK'ya sevk edildi

Fenerbahçeli futbolcular Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat ile Trabzonspor'dan antrenör Egemen Korkmaz, tedbirsiz olarak PFDK'ye sevk edildi.

İlgini Çekebilir
İşte PFDK'ya sevk edilen Fenerbahçeli futbolcuları bekleyen cezalar
Habere Git

Adana Demirspor maçında forma giyebilecekler

Fenerbahçeli 3 futbolcunun PFDK'ya olan sevkleri tedbirsiz olarak gerçekleştirildiği için, Osayi Samuel, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat, teknik direktör İsmail Kartal'ın görev vermesi halinde sarı lacivertli takımın Süper Lig'in 31. haftasında 3 Nisan Çarşamba günü saat 20.30'da sahasında Adana Demirspor ile oynayacağı karşılaşmada forma giyebilecek.

Cezalar maçtan önce açıklanırsa...

Ancak Disiplin Kurulu, çarşamba günü maçın oynanacağı saate kadar toplanır ve futbolculara ceza verirse oyuncular müsabakada forma giyemeyecek. 

Sevklerin açıklanmasının ardından kulüplerin 48 saat savunma süresi var. PFDK, bundan önce yapılan uygulamada yapılan sevklerle ilgili kararını perşembe günleri açıklıyordu.

Senin için hazırladığımız haberler