Pique'nin Shakira’yı Gavi'nin Annesiyle Aldattığı Yalan Çıktı

04.06.2022 - 11:16 | Son Güncellenme: 04.06.2022 - 11:27

Barcelona'da forma giyen yıldız oyuncu Gerard Pique'nin, sevgilisi Shakira’yı takım arkadaşı Gavi'nin annesiyle aldattığı iddia edilmişti. İşte detaylar.

Pique'nin Shakira’yı Gavi'nin Annesiyle Aldattığı Yalan Çıktı

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'da forma giyen Gerard Pique'nin, ünlü sevgilisi Shakira'yı aldattığı gündeme bomba gibi düşmüştü.

Hatta, İspanyol oyuncunun Shakira'yı takım arkadaşı olan Gavi'nin annesiyle aldattığı iddia edilmişti.

İddialar yalan çıktı

Ancak, İspanyol basınında yer alan haberlere göre bu gerçeği yansıtmıyor. Teyit. org sitesinden yapılan araştırmaya göre; Pique'nin Shakira'yı Gavi'nin annesiyle aldattığı haberini ilk olarak Türkiye'de yayın yapan Le Marke Sports sayfası ortaya attı. Sayfada ise El Periosico sitesi kaynak gösterildi. Le Marke Sports’un yaptığı paylaşım kısa sürede yaklaşık 25 bin kişi tarafından beğenildi. 

İddiaların ardından El Periodico’da 2 Haziran 2022 tarihli başka bir haber daha yer aldı. Haberde Pique’nin beraber olduğu kadının 20’li yaşlarda, genç ve sarışın olduğu söyleniyordu. 


Goal. com'da İspanya'dan Ruben Uria Gonzalez isimli gazeteciye bu durumu sordu. Gonzalez, Pique’nin birlikte olduğu kişinin öğleden sonraları garsonluk yapan 20 yaşında genç bir öğrenci olduğunu dile getirdi.


Barcelonalı Gavi’nin annesi tarif edilen özelliklerle uymuyor

Senin için hazırladığımız haberler