Gerard Pique, Shakira'yı Takım Arkadaşı Gavi'nin Annesiyle Aldattı

02.06.2022 - 15:32 | Son Güncellenme: 02.06.2022 - 16:26

Son dakika haberleri... Barcelona forması giyen savunma oyuncusu Gerard Pique'nin, Shakira'yı aldattığı iddia edilmişti. Pique'nin, Shakira'yı kimle aldattığı ortaya çıktı.

Gerard Pique, Shakira'yı Takım Arkadaşı Gavi'nin Annesiyle Aldattı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona forması giyen Gerard Pique, dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'yı aldattı. 35 yaşındaki savunma oyuncusunun sevgilisini kiminle aldattığı da ortaya çıktı.

Pique, Shakira'yı Gavi'nin annesiyle aldattı

El Periósico sitesinde yer alan habere göre; Pique'nin Shakira'yı takım arkadaşı Gavi olarak bilinen Pablo Martín Páez Gavira'nın annesi ile aldattığı öğrenildi. 

Gavi'nin haberi yok

Haberde, 17 yaşındaki genç oyuncunun olaydan haberinin olmadığı belirtildi. 

"Ben masumum"

Shakira'yı aldattığı iddia edilen Pique ise 'Ben masumum' diyerek kendisini savundu. Gerard Pique'nin Barselona'daki eski dairesinde kaldığı ve ilişkilerinde bir problem yaşandığı iddia edilmişti.

Evlilik fikri korkutuyor

Daha önce Instagram profilinde sık sık Pique'yi paylaşan Shakira'nın 21 Mart'tan bu yana sevgilisi ile ilgili herhangi bir şey paylaşmaması dikkatlerden kaçmadı. 

Shakira, "Planet Weird" podcastindeki açıklamasında, "evlilik fikrinin kendisini korkuttuğunu" söyleyerek "Bu yasak meyve gibi, onu dikkatli tutmayı tercih ediyorum ve davranışlarına bağlı olarak her şeyin mümkün olduğuna inanıyorum." demişti. 

Senin için hazırladığımız haberler