Pique takım arkadaşı Griezmann’a küfür etti

17.02.2021 - 13:49 | Son Güncellenme: 17.02.2021 - 15:53

Şampiyonlar Ligi haberleri… Barcelona’nın Paris Saint Germain’e 4-1 yenildiği maç sırasında Gerard Pique, Antoine Griezmann’a annesiyle ilgili okkalı bir küfür savurdu. Ekranlara yansıyan görüntü İspanyol basınında günün konusu oldu. Ayrıntılar haberimizde…

Pique takım arkadaşı Griezmann’a küfür etti

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona’nın Paris Saint Germain’e 4-1 yenildiği maça hat-trick yapan Kylian Mbappe’nin yanı sıra Gerard Pique damga vurdu. Barça’nın tecrübeli stoperinin takım arkadaşı Antoine Griezmann’a küfür ettiği görüntüler kameralara yansıdı.

Önce takım arkadaşlarını haşladı

Karşılaşma 38. dakikada 1-1 beraberlikle devam ederken PSG'nin art arda tehlikeler yaratması Pique’yi küplere bindirdi. Barcelonalı futbolcu önce takım arkadaşlarına savunma yapmaları ve topa sahip olmaları konusunda küfürlü uyarıda bulundu. 

Griezmann isyan etti

Bu duruma tepki veren Griezmann da küfürlü bir şekilde “Deli gibi koşuyorum. Yeter artık kapa çeneni ve sakin ol” diyerek kendisini yatıştırmaya çalıştı. Ancak Pique’nin öfkesinden Fransız forvet de nasibini aldı. Pique takım arkadaşına annesiyle ilgili ağır bir küfür etti. Görüntüler ekranları başındaki Barcelona taraftarlarını şoka uğrattı. 

Real Madrid'e de küfür etti

Yaşananlar Mbappe önderliğindeki PSG'nin Barcelonalı futbolcuların iyice kimyasını bozduğu şeklinde yorumlandı. Ancak İspanyol basınında geniş yer bulan olay Gerard Pique’nin ilk vukuatı değil. Barça’nın sembol ismi daha önce ezeli rakipleri Real Madrid’e, hakemlere, hatta kardeşine trafik cezası kesen polislere de küfür etmişti.       

Senin için hazırladığımız haberler