Gerard Pique Barcelona'dan Takım Arkadaşı Ferran Torres'in Kız Kardeşiyle Görüntülendi

20.08.2022 - 20:30 | Son Güncellenme: 21.08.2022 - 00:54

Shakira'yı aldatırken suç üstü yakalanan Gerard Pique, ünlü şarkıcıdan ayrıldıktan sonra takım arkadaşı Ferran Torres'in kız kardeşiyle görüntülendi.

Gerard Pique Barcelona'dan Takım Arkadaşı Ferran Torres'in Kız Kardeşiyle Görüntülendi

AJANSSPOR HABER

Barcelona'nın başarılı stoperi Gerard Pique, aşk hayatıyla gündem olmaya devam ediyor. Daha önce ünlü şarkıcı Shakira ile olan birlikteliğinin son bulmasıyla magazin dünyasına damga vuran İspanyol futbolcu, yeni aşkıyla görüntülendi.

Takım arkadaşının kız kardeşiyle görüntülendi

Shakira ile ayrılan Gerard Pique, Barcelona'dan takım arkadaşının kız kardeşi ile görüntülendi. Girona'daki bir festivalde fotoğrafları çekilen yıldız futbolcunun yanındaki kadının, Ferran Torres'in kız kardeşi Clara Torres olduğu anlaşıldı.

Gavi'nin annesiyle aşk yaşadığı iddia edildi

Pique ile Shakira arasındaki ilişkinin bozulmasıyla, ortaya ciddi iddialar atılmıştı. İddiaya göre Gerard Pique, 19 yaşındaki takım arkadaşı Gavi'nin annesiyle ilişki yaşarken, Shakira'ya suç üstü yakalanmış ve birlikteliği sona ermişti. Daha sonra ise Pique'nin birlikte olduğu kadının Gavi'nin annesi olmadığı, yıldız oyuncunun bir etkinlik hostesiyle aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Clara Torres kimdir?

İspanyol futbolcu Ferran Torres'in kız kardeşi olan Clara Torres hakkında henüz detaylı bir bilgi mevcut değil.

Senin için hazırladığımız haberler