Podolski: Fenerbahçe'nin bir planı yoktu

06.03.2021 - 12:52 | Son Güncellenme: 06.03.2021 - 13:21

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yle 1-1 berabere kalan Antalyaspor'un Alman yıldızı Lukas Podolski'den maç sonrasında hem maçla ilgili hem de Türkiye'deki genel futbol iklimiyle ilgili açıklamalar geldi. Podolski, "Fenerbahçe'nin planını göremedim." dedi. İşte Podolski'nin açıklamaları...

Podolski: Fenerbahçe'nin bir planı yoktu

Spor Toto Süper Lig'de son olarak Antalyaspor, deplasmanda Fenerbahçe'yle oynadı. Mücadeleden 1-1'lik eşitlikle ayrılan Akdeniz ekibinin yıldızı Lukas Podolski açıklamalar yaptı.

"Planlarını göremedim"

Fanatik gazetesine konuşan Alman yıldız, “Fenerbahçe’nin sahada bir planı olduğunu göremedim. Şu ana kadar hiçbir takım bizi doğru analiz edemedi. Şampiyon olmak ve başarılı olmak istiyorsan, daha fazlasını ortaya koymalısın. Biz şampiyon olmak isteyen bir takıma karşı çok iyi oynadık.” dedi.

"Hep hakem konuşuluyor, kaos var"

Türk futbolu hakkında yorumlar yapan Podolski, “Trabzonspor ve İstanbul’un büyük kulüplerinin maçlarında hep hakem konuşuluyor. Oyuncuların ya da takımların performansına bakılmıyor. Örneğin Fenerbahçe maçından sonra Antalya’nın iyi oyunuyla ilgili çok az yorum gördüm. Her hafta hakem kararları gündemde. Bunun Türk futboluna bir yararı yok. Hakemler de insan ve hata yapabilirler. Biz de hata yapıyoruz. İnsanların birbirlerine davranışları, yöneticilerin açıklamaları... Hep bir kaos ortamı var. Bu iyi değil.”  ifadelerini kullandı.

"Komedi şov gibi"

Türkiye'de oyunun çok durduğunu söyleyen Podolski, “Maçtan sonra hocalar ya da sportif direktör konuşabilir, kararları eleştirebilir. Sonra her şey biter ve bir sonraki maça bakılır. Sahada ortalama 60 dakika futbol oynuyoruz, oyun çok fazla duruyor. Bir kişinin penaltı dediğine, diğeri penaltı demiyor. VAR, kararların daha hızlı alınması için getirildi. Ama VAR sonrası hakemler daha fazla tartışılmaya başladı. Herkes birbirine bağırıyor. Komedi şov programı gibi.” şeklinde konuştu.

Podolski'nin performansı

Bu sezon Antalyaspor formasıyla Süper Lig'de 21 maça çıkan Alman yıldız futbolcu 3 gol ve 1 asistlik katkı yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler