Podolski işi genişletiyor! İstanbul'a şubesi mi açılacak?

13.05.2021 - 15:48 | Son Güncellenme: 13.05.2021 - 15:52

Alman futbolcu Lukas Podolski, iş hayatındaki başarılarını sürdürüyor. Podolski, iş ortağıyla birlikte döner krallığına koşuyor. İşte detaylar...

Podolski işi genişletiyor! İstanbul'a şubesi mi açılacak?

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da forma giyen Alman golcü Lukas Podolski, yeşil sahalardaki başarısını iş hayatına da taşıdı. Almanya'da döner dükkânı bulunan Podolski, Haziran aynı başında ülkesinde yeni şubesinin açılışına katılmayı planlıyor.

Podolski, işi genişletti: 11. şubeyi açacaklar

İş ortağı Metin Dağ ile birlikte daha geniş bir kitleye hizmet vermek isteyen Podolski, böylece 11. şubeyi Bergheim'de açmış olacak. Podolski'nin ortağı Metin Dağ, Alman futbolcu ile birlikte İstanbul'da bir şube açma fikirleri olup olmadığını yanıtladı. 

Podolski, İstanbul'da şube mi açıyor?

Dağ, "Şu anda bu konuda somutlaşmış bir plan yok. Ama neden olmasın, olabilir?" yanıtını verdi. Podolski ve ortağı Kölner Ringen'deki açılışın da bu yıl yapılabileceğini ifade etti. Metin dağ, "İnşaat yetkilisinden halen bir yanıt bekliyoruz. Ancak; Aralık ayında başlayabiliriz" dedi. 

Podolski'nin performansı

Galatasaray'da oynadığı dönemde içtiği çaylarla gündem olan, geçen sezon ise Antalyaspor'a Vissel Kobe'den transfer edilen Podolski, 11 maçta 2 gol 3 asistlik performans sergilemişti. Poldi, bu sezon ise 35 maçta 5 gol 2 asistlik katkı yaptı. Podolski'nin kontratı da sezon sonunda bitecek.

Senin için hazırladığımız haberler