Podolski transferi isim sponsoru getirdi!

08.02.2020 - 17:04 | Son Güncellenme: 08.02.2020 - 17:04

TFF Süper Lig ekibi Antalyaspor Fraport TAV ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Başkan Ali Şafak Öztürk, Podolski transferinin de anlaşmada pay oynadığını söyledi. Peki, Fraport TAV ne iş yapar, anlaşma kaç yıllık? İşte detaylar...

TFF Süper Lig ekibi Antalyaspor ile Fraport TAV arasında yapılan isim sponsorluğu resmiyet kazandı. Kulüp başkanı Ali  Şafak Öztürk, Lukas Podolski transferinin bu anlaşmada rolü olduğunu söyledi. İşte detaylar…

Podolski transferi de anlaşmada rol oynadı!

Antalyaspor,  Almanya Frankfurt Havalanı ile beraber dünyadaki birçok büyük havalimanını işleten  Alman nakliye şirketi Fraport ile sponsorluk anlaşmasına imza attı. Antalya Havalimanı CIP Salonu’nda yapılan imza törenine Antalyaspor A.Ş. Başkanı Ali Şafak Öztürk ve Fraport TAV Genel Müdürü Deniz Varol’un katıldı. Törende konuşan Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk anlaşmanın 1.5 yıllık olduğunu açıkladı.

Öte yandan bu sponsorluk için görüşmelerin uzun süredir devam ettiğine dikkat çeken Öztürk, Lukas Podolski’nin transferinin de bu anlaşmayla bağlantılı olarak yapıldığını söyledi.

Antalyaspor ile Fraport TAV arasındaki isim sponsorluğu resmiyet kazandı. 1.5 yıllık anlaşmada firmanın ismi logoda yer almayacak.
 

Öztürk: '' Podolski transferinde bu ortaklığın ciddi payı olmuştur''

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, imzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulundu. Öztürk, ''Podolski ile 1,5 aydır görüşmelerimiz sürüyordu. Transferlerin yapılmasında bu ortaklığın ciddi payı olmuştur. Burada Antalyasporumuz ve Antalya şehri için Fraport TAV ortaklığına teşekkür etmek istiyorum. Bu anlaşma ile sadece Antalyaspor’a değil, Antalya şehrine de çok ciddi bir yatırım yapmış oluyorlar. Dünya futbolunda 111 yıldır formasına sponsorluk almayan Barcelona bile artık sponsorluk alıyor. Yani şunu görüyoruz; sponsorluklar dünya futbolunda ve Türk futbolunda çok önemli bir hale geldi'' ifadelerini kullandı.

Fraport TAV ne iş yapar, hangi sektörde?

Fraport, Almanya Frankfurt Havalanı ile beraber dünyadaki birçok büyük havalimanını işleten bir Alman nakliye şirketi.İsim sponsoru olan diğer takımlar şöyle:

Aytemiz Alanyaspor
BTC Türk Yeni Malatyaspor
Çaykur Rizespor
Demir Grup Sivasspor
Hes Kablo Kayserispor
Medipol Başakşehir
MKE Ankaragücü
Yukatel Denizlispor
İttifak Holding Konyaspor

Senin için hazırladığımız haberler