Podolski’den Antalyaspor yönetimine sitem: Çok yazık!

03.06.2021 - 20:52 | Son Güncellenme: 03.06.2021 - 20:57

Süper Lig ekiplerinden Fraport Tav Antalyaspor ile yolları ayrılan Lukas Podolski, yöneticilerden hiçbirinin kendisiyle temas kurmadığını söyledi.

Podolski’den Antalyaspor yönetimine sitem: Çok yazık!

AJANSSPOR-HABER

Lukas Podolski, Antalyaspor yönetimine kırgın. Kulübü ile sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eren Alman yıldız, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak hizmetlerine karşılık hiçbir yöneticinin kendisine teşekkür etmediğini duyurdu.

'Sadece sosyal medya üzerinden olmaz'

Podolski, “Antalyaspor adına ter akıtmış her oyuncu için ayrılırken adına yakışır bir veda yapılmalıydı. Benden yaşça daha büyük yöneticilerimizin sosyal medya üzerinden değil de, kişisel olarak benimle iletişime geçerek teşekkür etmelerini beklerdim. Çok yazık” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor'dan ayrılan diğer futbolcular

Fraport TAV Antalyaspor’da 31 Mayıs’ta sözleşmesi sona eren Lukas Podolski’nin yanın sıra Ersan Adem Gülüm, Sidney Sam ve Drole ile de yollar ayrılmıştı.

Podolski'den Antalya'ya 7 gol, 5 asistlik katkı

Podolski, 1.5 sezon top koşturduğu Antalyaspor’da toplam 47 maça çıktı. 35 yaşındaki yıldız bu karşılaşmalarda 7 gol atarken, 5 de asist yaptı. Ünlü futbolcu Süper Lig’de daha önce Galatasaray formasını giymişti.  

Lukas Podolski buna karşılık Antalyaspor taraftarlarına ise destekleri için teşekkür etti. 

Senin için hazırladığımız haberler