Podolski'den Galatasaray sözleri: 'Gol atarsam sevinmem'

02.01.2021 - 11:49 | Son Güncellenme: 02.01.2021 - 11:52

Son dakika haberleri... Daha önce Süper Lig'de Galatasaray forması giyen Alman yıldız Lukas Podolski, Antalyaspor formasıyla sarı-kırmızılılara karşı oynayacağı maç öncesinde açıklamalar yaptı. Lukas Podolski, Galatasaray maçı öncesinde neler söyledi? İşte detaylar...

Podolski'den Galatasaray sözleri: 'Gol atarsam sevinmem'

Süper Lig'de Antalyaspor forması giyen Alman yıldız futbolcu Lukas Podolski, eski takımı Galatasaray'a karşı oynanacak mücadele öncesinde açıklamalar yaptı.

Gol atarsa sevinir mi?

Fanatik'e konuşan Podolski, "Galatasaray'a karşı oynayacağım için mutluyum ama taraftarların olmaması da üzücü. Oradaki arkadaşlarımı tekrar göreceğim için sevinçliyim. Türk Telekom'a Antalyaspor oyuncusu olarak, kazanmak için gidiyorum. Futbolcuysanız, her zaman kazanmak istersiniz. Ancak gol atarsam sevinmem. Asla eski takımlarıma karşı gol attığımda sevinmedim. Galatasaray'da iyi hatıralarım var ve kulübe karşı her zaman saygı duyuyorum." dedi.

Motivasyon vurgusu

Hatayspor'a 6-0 kaybettikten sonra sarı-kırmızılı takımın karşısına çıkacak olan Antalyaspor'da Podolski, "Sadece Galatasaray'a karşı değil, her maç için motivasyon lazım. Rakip kim olursa olsun yüzde 100'ünde oynamalısın. 6-0 ağır bir yenilgi ama 3 günde bir maç oynuyoruz. Telafi etme şansımız var. Galatasaray güçlü ve ligin lideri. 3 puan için sahaya çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler