Podolski’den Türkiye’ye Büyük Yardım

09.02.2023 - 11:21 | Son Güncellenme: 09.02.2023 - 11:37

Türkiye’de Galatasaray ve Antalyaspor formalarını giyen Alman futbolcu Lukas Podolski, yaşanan deprem felaketi için harekete geçti. İşte detaylar...

Podolski’den Türkiye’ye Büyük Yardım

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Bir dönem Süper Lig’de Galatasaray ve Antalyaspor forması giyen Alman futbol yıldızı Lukas Podolski, yaşanan deprem felaketinin ardından Türkiye’ye destek için harekete geçti. 

Restoranlarının bir günlük cirosunu bağışlayacak

Polonya ekiplerinden Górnik Zabrze forması giyen 37 yaşındaki futbolcu, 22 şubesi bulunan döner restoranlarının bir günlük cirosunu depremzedelere bağışlayacağını duyurdu. 

“Türkiye’yi çok seviyorum”

Almanya’nın önde gelen gazetelerinden Bild’e yaşanan felaketle ilgili olarak konuşan yıldız futbolcu, “Ailem Türkiye'de çok tatil yapıyor, Bodrum yakınlarında bir mülkümüz var. 

İlgini Çekebilir
Gökhan Zan: "İsmini AFAD'a yazdıramayanlar çadır alamıyor, yardım edin"
Habere Git

"Ülkeyi seviyoruz, gerçekten yardım etmek istiyoruz"

Ülkeyi seviyoruz, gerçekten yardım etmek istiyoruz. Mümkün olduğu kadar çok insanın bağış yapması için bir sinyal vermek istiyoruz. Bu benim için çok önemli” diye belirtti.

Tırlar hazırlanıyor

Köln’deki ortağı Metin Dağ’ın Gaziantepli olduğunu söyleyen Podolski, “Ayrıca Türkiye'de para topluyoruz. Mont, şapka, atkı, termal battaniye alıyoruz. Bir an önce 2-3 tır hazırlayıp kriz bölgelerine göndermeye çalışıyoruz” dedi.

İlgini Çekebilir
AFAD: "12 bin 873 vatandaşımız hayatını kaybetti"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler