Polonya ekibi, Denizli’nin yıldızını açıkladı!

30.01.2021 - 18:51 | Son Güncellenme: 30.01.2021 - 18:54

Yukatel Denizlispor transfer haberleri… Polonya Ligi ekiplerinden Lech Poznan, Yukatel Denizlispor’un Polonyalı orta sahası Radoslaw Murawski’yi transfer ettiğini web sitesinden ve resmi twitter hesabından açıkladı. Peki, Radoslaw Murawski ne zaman Lech Poznan forması giyecek? Detaylar haberimizde…

Polonya ekibi, Denizli’nin yıldızını açıkladı!

AJANSSPOR – DIŞ HABER

Polonya Ligi ekiplerinden Lech Poznan, Yukatel Denizlispor’un Polonyalı orta sahası Radoslaw Murawski’yi transfer ettiğini web sitesinden ve resmi twitter hesabından açıkladı.

Lech Poznan kulübünden yapılan resmi açıklamaya göre, 2024 yılına kadar imzalanan sözleşme sonrası sezon sonuna kadar Yukatel Denizlispor forması giyecek yıldız futbolcu, sezon sonunda Polonya ekibine katılacak.

Transferi hakkında Mavi-Beyazlı kulübün web sitesine açıklamalarda bulunan Murawski, “Maalesef bu dönemde Lech'e (Lech Poznan) katılmam mümkün olmadı çünkü şu anki kulübüm Denizlispor'da yapmam gereken bir görevim var, o da ligde kalmak. Benim için bir teklif gelse bile, kış transfer döneminde beni satmanın hiçbir yolu olmadığı söylendi, çünkü takımda önemli bir oyuncuyum ve takımda bulunmama ihtiyaçları var. Bu yüzden şimdilik burada kalıyorum ve mevcut takımıma yardım etmek istiyorum, ancak 1 Temmuz'dan itibaren hayatımda Lech Poznan adında yeni bir bölüm açacağım ve başarı için savaşmaya hazır olacağım” ifadelerini kullandı.

Öte yandan 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon Yukatel Denizlispor forması ile sahaya çıktığı 17 maçta 1 gol, 1 de asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler