Portekiz basını transferi yazdı! Fenerbahçe...

24.05.2019 - 08:18 | Son Güncellenme: 24.05.2019 - 11:18

Portekiz basını transferi yazdı! Fenerbahçe...

Portekiz basını, Benfica formasıyla 164 maça çıkan 30 yaşındaki ön libero Fejsa'nın cüzi bir miktar karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olabileceğini yazdı.

 

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de oldukça sancılı bir sezonu geride bırakıyor.  Sezon başında yapılan transferlerden beklenen verimin alınamaması transferde birtakım değişikliklere gidilmesine sebep oldu.

Geride bıraktığımız sezonda sportif direktör Damien Comolli'ye tam yetki veren sarı-lacivertli yönetim, Fransız futbol adamının yetkilerini kısıtladı.
Bu sezonki transferlerde Fenerbahçe teknik heyetinin istekleri ön planda olacak.
Buna göre sarı-lacivertli kurmaylar Ersun Yanal'ın raporları doğrultusunda 2 futbolcunun transferi için harekete geçti.
Avrupa'da adı duyulmuş bir transfer için yönetimden söz alan Yanal'ın biri Süper Lig'den olmak üzere 2 futbolcuyu kadrosunda görmek istiyor.
Fenerbahçe ilk olarak Antalyaspor'da başarılı bir sezonu geride bırakan Nazım Sangare transferini bitirmek istiyor.
Antalyaspor'da yakaladığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken, siyahi olduğu için yabancı sanılsa da akıcı şekilde Türkçe konuşmasıyla herkesi kendine hayran bırakan yerli statüsündeki Nazım Sangare, Fenerbahçe'nin listesinde yer alıyor.
Şener Özbayraklı'nın Galatasaray ile anlaşmasının ardından sağ bekte Mauricio Isla ile görevi paylaşabilecek yerli statüsünde bir oyuncu arayan sarı-lacivertlilerin, Antalyaspor'dan Sangare'yi isteyeceği öğrenildi.
Portekiz basınından Benfica'nın yıldız futbolcusu Fejsa ile ilgili flaş bir iddia geldi.
Portekiz ekibinin 30 yaşındaki futbolcusu Fejsa'yı Fenerbahçe'ye satmak için istekli olduğu ifade edildi.
Sarı-lacivertlilerin Benfica'dan transfer etmek istediği öne sürülen Fejsa ile ilgili yeni detaylar Portekiz basınından geldi.
O jogo'da yer alan habere göre; Benfica'nın Andreas Samaris ile yeniden anlaşması ve altyapıdan gelen Florentino Luis'e daha fazla şans verilmek istendiği için Fejsa'nın satışına onay verildiği kaydedildi.
Benfica Başkanı Luis Felipe Vieira'nın Fenerbahçe'ye görüşme izni verdiği belirtildi.
Sırp futbolcunun sarı-lacivertlilere 'evet' demesi durumunda cüzi bir bonservis bedeli karşılığında kadroya katılacağının altı çizildi.
Ön libero mevkisinde görev yapan Fejsa, Benfica forması ile çıktığı 164 maçta sadece 2 gol atabildi. (Fotomaç)
Senin için hazırladığımız haberler