Transfer Haberleri | Andre Franco adım adım Fenerbahçe'ye

27.05.2022 - 13:50 | Son Güncellenme: 27.05.2022 - 14:23

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un açıklanması an meselesiyken, Portekiz basını sarı lacivertli ekibin 24 yaşındaki Andre Franco için resmi adımları attığını iddia etti.

Transfer Haberleri | Andre Franco adım adım Fenerbahçe'ye

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi yapılacak hamleler için çalışmalar dört bir koldan devam ediyor. Teknik direktör konusunu yakın zamanda çözecek olan sarı lacivertliler, Jorge Jesus'u resmen açıklayacak. Jesus'un kamuoyuna duyurulmasının ardından transfer operasyonunu da hızlandıracak olan Kanarya, yeni sezonda iddialı bir takım oluşturmak istiyor..

Fenerbahçe, Franco transferini resmi boyuta taşıdı

Bu doğrultuda, transferde hata yapmak istemeyen Fenerbahçe'nin gündemine flaş bir isim girmişti. Yönetim, Portekiz Ligi takımlarından Estoril'de forma giyen Andre Franco'yu gündemine almıştı. 24 yaşındaki orta saha ile ilgili çarpıcı bir haber geldi. Portekiz basınından André Zeferino'nun haberine göre sarı lacivertliler Franco için ilgisini resmi boyuta taşıdı.

Fenerbahçe, Estoril'den cevap bekliyor

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Portekizli gazeteci Zeferino, Fenerbahçeli yöneticilerin Andre Franco için resmi teklifini Estoril'e ilettiğini ve cevap beklediğini iddia etti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe efsanesi Barcelona'yla anlaştı!
Habere Git

Beşiktaş'tan Andre Franco’ya 3 milyon Euro

Öte yandan 24 yaşındaki 10 numara ile Fenerbahçe'nin yanı sıra Beşiktaş da ilgilendiği iddia ediliyor. Portekiz basınından O Jogo Beşiktaş’ın Estroil forması diyen Andre Franco ile ilgilendiğini öne sürdü. Bu sezon ligde 32 maça çıkan Portekizli futbolcu Andre Franco , 11 gol atarken 4 de asist yaparak tüm dikkatleri üzerine çekti. Beşiktaş’ın genç oyuncu için 3 milyon Euro’ya kadar çıkabileceği öğrenildi.

10 milyon Euro serbest kalma maddesi var

Ayrıca Franco'nun Estoril'le 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Başarılı futbolcunun kontratında 10 milyon Euro serbest kalma maddesi yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler