Porto, Olimpiakos'tan Almadı! Fenerbahçe Ruben Semedo'yu Transfer Ediyor

19.06.2022 - 13:49 | Son Güncellenme: 19.06.2022 - 14:00

Ocak ayında kiraladığı Ruben Semedo'nun satın alma opsiyonunu kullanmayan Porto'nun ardından Fenerbahçe, Olimpiakos ile transfer görüşmelerine başladı.

Porto, Olimpiakos'tan Almadı! Fenerbahçe Ruben Semedo'yu Transfer Ediyor

Jorge Jesus'un takımın başına gelmesi ile dünyaca ünlü teknik direktörün verdiği raporlar doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Porto'da kiralık olarak geçiren 28 yaşındaki stoper Ruben Semedo için girişimlere başladı.

Porto satın alma opsiyonunu kullanmadı

O Jogo'nun haberine göre Sarı-Lacivertliler, Porto'nun 5.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmama kararı almasının ardından Olimpiakos ile görüşmelere başladı.

Pazarlıklar sürüyor

Fenerbahçe'nin Olimpiakos ile yapılan pazarlıklara devam ettiği bildirilirken, Portekizli futbolcunun Kanarya'ya yakın olduğu kaydedildi. Semedo'nun gelecek sezon Olimpiakos'ta devam etmek istemediği ifade edildi.

Daha önce Jesus'la çalıştı

4 Nisan 1994 doğumlu Ruben Semedo, ülkesi Portekiz'in Benfica takımında futbola başladı. Sporting altyapısına geçen Semedo, Reus Deportivo, Vitoria Setubal, Villarreal, Huesca, Rio Ave, Olimpiakos ve Porto formaları giydi. Sporting forması giydiği dönemde Jorge Jesus ile çalışan Semedo, 2017'de 14 milyon Euro karşılığında Villarreal'e gitmişti.

Kariyerinde birçok takım bulunduran tecrübeli stoper, geçen sezon toplamda 10 karşılaşmaya çıktı. 28 yaşındaki futbolcu 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den 3 yıllık imza! Resmen açıklandı
Habere Git

Kariyeri boyunca 236 resmi müsabakada görev alan Ruben Semedo, 10 defa gol sevinci yaşadı. Tecrübeli stoperin kariyerinde 10 sarı kart bulunurken, 8 kez ikinci sarıdan, 4 kez de direkt kırmızı karttan oyun dışında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler