Porto'dan flaş Vincent Aboubakar kararı! Beşiktaş...

08.09.2020 - 15:11 | Son Güncellenme: 08.09.2020 - 15:26

Beşiktaş son dakika transfer haberleri... TFF Süper Lig ekibi Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Vincent Aboubakar, Porto'dan ayrılıyor... Sergen Yalçın oyuncu hakkında neler söyledi? Kamerunlu oyuncu hangi ülkeden gelen teklifi reddetti? İşte detaylar...

Porto'dan flaş Vincent Aboubakar kararı! Beşiktaş...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Vincent Aboubakar, Porto'dan ayrılıyor...

Aboubakar ile yollar ayrılıyor

A Bola'da yer alan habere göre; Portekiz ekibi FC Porto, 28 yaşındaki forvet ile olan sözleşmesini feshetme kararı aldı. 

Beşiktaş'ın listesinde

Haberde, Beşiktaş'ın da transfer listesinde olduğu Kamerunlu forvet ile Porto'nun karşılıklı olarak anlaşmaya vardığı ve yolların ayrılacağı belirtildi. 

3.6 milyon Euro

Aboubakar, Porto'dan yıllık 3.6 milyon Euro (1.8 milyon Euro net) kazanıyor. Portekiz ekibinin maaş yükünden kurtulmak ve tasarruf yapmak için her türlü çabayı gösterdiği kaydedildi. Öte yandan bir diğer golcü Ze Luis ise 3.8 milyon Euro kazanıyor.

 

"Aboubakar, Kalinic, Ze Luis ve Cisse listemizde var"

Öte yandan Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın da geçtiğimiz günlerde Kamerunlu oyuncu hakkında bir açıklama yaptı. Forvet transferi için listelerinde bulunan oyuncuları açıklayan Yalçın, "Aboubakar listemizde var. İyi bir oyuncu ama ciddi bir sakatlık sorunu var. Net bilgi sahibi değilim. Sakatlıktan geçebilir mi bilmiyorum. Kalinic, Ze Luis ve Cisse bizim listemizde var. Bu oyuncuların dışında 2 kişi daha var listemizde" ifadelerini kullanmıştı. 

Katar'dan gelen teklifi reddetti

Ayrıca Aboubakar Katar'dan gelen teklifi direkt olarak reddetti. 28 yaşındaki oyuncunun Porto ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam ediyor.

Beşiktaş performansı

2016-2017 sezonunda siyah-beyazlı takımda kiralık olarak forma giyen Aboubakar, çıktığı 38 karşılaşmada 19 gol ve 4 asist ile oynamıştı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler