Prandelli o takımın listesinde!

04.06.2015 - 10:39 | Son Güncellenme: 04.06.2015 - 10:39

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Serie A ekibi, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli'yi gündemine aldı..

AJANSSPOR-Real Madrid ile anlaşan Rafael Benitez'in takımdan ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına hız veren Serie A ekibi Napoli'nin adayları arasında Cesare Prandelli de yer alıyor.

İtalyan basınında yer alan haberde, Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in, teknik direktör Unai Emery'nin Sevilla'da kalmaya karar verecek gibi gözükmesi nedeniyle rotayı diğer adaylara çevirdiği belirtildi. 

Son olarak Galatasaray'da görev yapan ve sarı kırmızılılardan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Cesare Prandelli'yi gündemine alan Napoli, tecrübeli teknik adamla temasa geçti.

Başkan De Laurentiis'in bizzat Prandelli ile iletişime geçmediği ancak Parandelli'nin başkanın yardımcılarından telefon aldığı kaydedildi. 

Prandelli'nin olumlu cevap verdiği kaydedilirken, Galatasaray'ın eski teknik direktörünün daha önceki dönemlerde de Napoli'nin gündemine geldiği vurgulandı.

Senin için hazırladığımız haberler