Premier Lig'de çanlar Slaven Bilic için çalıyor!

23.11.2020 - 11:52 | Son Güncellenme: 23.11.2020 - 11:54

İngiltere Premier Lig'de son olarak Manchester United'a kaybeden West Bromwich Albion'da gözler Slaven Bilic'in durumuna çevrildi. İngiliz basını, Beşiktaş'ın eski teknik patronu Slaven Bilic ile yolların ayrılacağını sayfalarına taşıyor. Bilic, Manchester United yenilgisi sonrası neler dedi? İşte yanıtı...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Daha önce Türkiye’de Beşiktaş’ı da çalıştıran Hırvat teknik adam Slaven Bilic, kariyerine İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion’da devam ediyor. Son olarak Manchester United’a 1-0 kaybeden WBA ekibinin deneyimli çalıştırıcısı Bilic’in görevden alınma ihtimalinin yükseldiği iddia edildi. Detaylar haberde...

Slaven Bilic için kâbus dolu günler

WBA takımında teknik patron Slaven Bilic deyim yerindeyse topun ağzında. Ligde henüz galibiyet alamayan ve son 3 haftada rakiplerine gol dahi atamayan Ada ekibinde Bilic ile yol ayrımının çok yakın olduğu konuşuluyor.

United yenilgisi sonrası yeniden gündem oldu

İngiliz basını, geçen hafta Tottenham maçı öncesinde, ‘Bu maç kaybedilirse Slaven Bilic’ gidecek iddiası gerçekleşmedi. Bu hafta ise United deplasmanında WBA 1-0 kaybedince Bilic iddiaları yeniden gündeme geldi.

Bilic hakemlere yüklendi

Hırvat teknik adam, kariyeriyle ilgili herhangi bir endişe duymadığını dile getirdi. Ayrıca Bilic, Manchester United maçı sonrası ise hakemlere yüklendi. Penaltı kararının doğru olmadığını anlatan Slaven Bilic, "Bütün kritik kararlar aleyhimize oluyor” ifadelerini kullandı. West Bromwich, Premier Lig'de 3 puanla 18. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler