Premier Lig'de Şampiyonluk Günü! Manchester City Mi, Liverpool Mu?

22.05.2022 - 11:53 | Son Güncellenme: 22.05.2022 - 15:12

İngiltere Premier Ligi'nde şampiyon bu akşam oynanacak maçlarla belli oluyor. Manchester City mi, Liverpool mu? İşte maçla ilgili tüm detaylar haberimizde.

Premier Lig'de Şampiyonluk Günü! Manchester City Mi, Liverpool Mu?

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Ligi'nde şampiyon bugün oynanacak maçların ardından belli olacak. Premier Lig'in 38. hafta mücadelesinde lider Manchester City, sahasında Aston Villa ile karşılaşacak.

Gerrard City'ye çelme takabilir

Aston Villa'nın başında Liverpool'un efsane isimlerinden teknik direktör Steven Gerrard yer alıyor. Gerrard'ın ekibinin City'ye çelme takması ve Liverpool'un da kazanması durumunda Merseyside ekibi şampiyonluğunu ilan edecek.

Liverpool'un rakibi iddiasız Wolverhampton

Manchester City'nin (90) ardından 89 puanla ligde ikinci sırada yer alan ve City'nin puan kaybetmesini bekleyen Liverpool ise, ligde iddiası bulunmayan ve 51 puanla 8. sırada yer alan Wolverhampton'ı Anfield Road'da konuk edecek.

Manchester City ve Liverpool nasıl şampiyon olur? 

Kırmızılar, Wolverhampton'ı mağlup ettiği takdirde şampiyon olabilmesi için Manchester City'nin Aston Villa ile oynadığı maçın sonucunu bekleyecek. City'nin de şampiyon olabilmesi için mutlak kazanması gerekiyor. Beraberlik dahi City'ye bugün yetmiyor. 

Puan durumu:

  • 1- Manchester City: 90 puan
  • 2- Liverpool: 89 puan

Maçlar S Sport'ta

Saat 18.00'de başlayacak Manchester City-Aston Villa ve Liverpool-Wolverhampton maçlarını S Sport ve S Sport Plus canlı olarak yayınlayacak. 

Senin için hazırladığımız haberler