Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan İtiraf: Anlaştığım Oyuncuları Acun Aldı

23.08.2023 - 12:17 | Son Güncellenme: 23.08.2023 - 12:30

Trendyol Süper Lig ekibi Samsunspor'un Başkanı Yüksel Yıldırım, Premier Lig'den anlaşma sağladığı oyuncuları Acun Ilıcalı'nın Hull City'e transfer ettiğini açıkladı.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan İtiraf: Anlaştığım Oyuncuları Acun Aldı

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Süper Lig’in 2'nci hafta maçında konuk olduğu Samsunspor’u 2-0 yendi. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Acun Ilıcalı'nın kendisini aradığını açıkladı. Yıldırım, transfer etmek istedikleri 2 oyuncuyu Hull City'in kadrosuna kattığını da duyurdu.

''Acun Ilıcalı, Bana 'Abi yapma' dedi''

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Eksiklerimiz var. Transferlerden sonra çok daha iyi bir Samsunspor izleyeceğiz. Premier Lig'den 2 oyuncu ile anlaşmıştım ama Acun Ilıcalı aldı. Bana 'Abi yapma' dedi. Biz de o transferden çekildik." dedi.

''İskandinav ülkelerinden transfer olacak''

Yıldırım, transfer için çalışmaları sürdürdüklerini, İskandinav ülkelerinden bir futbolcuyla anlaştıklarını ve şu an kulübüyle bonservis pazarlığı yaptıklarını söyledi.

İlgini Çekebilir
Premier Lig'de Manchester City, Newcastle United'ı tek golle yendi
Habere Git

Samsunspor'a golcü La Liga'dan

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, La Liga´dan bir forvet ile temas halinde olduklarını, futbolcuyla transferi konusunda belli bir mesafe aldıklarını ayrıca kulübüyle de bonservis pazarlığı yaptıklarını belirtti.

Hull City kimleri transfer etti?

Hull City, bu sezon kadrosuna 7 isim kattı. Katılan isimler ise şu şekilde;

Jason Lokilo

Xavier Simons

Liam Delap

Rúben Vinagre

David Robson 

Aaron Connolly

Scott Twine 

Aston Villa'dan iki transfer

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Aston Villa'da forma şansı bulmakta zorlanan iki oyuncuyu gündemine aldı. Jaden Philogene ve Keinan Davis'i takımda görmek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler