Beşiktaş, Emrecan Bulut Transferinde Anlaştı! İşte Bonservis Bedeli

25.06.2023 - 18:36 | Son Güncellenme: 26.06.2023 - 13:14

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Somaspor'dan Emrecan Bulut transferinde sona geldi. Prensip anlaşması sağlanırken, ödenecek bonservis bedeli belli oldu.

Beşiktaş, Emrecan Bulut Transferinde Anlaştı! İşte Bonservis Bedeli

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, yeni dönem hazırklıklarına başladı. Ahmet Nur Çebi yönetimi, transferde harekete geçti.

Kartal'da rota yerli oyuncu

Yurt dışında performansından söz ettiren ve takıma fayda sağlayabilecek oyunculara yönelen Siyah-Beyazlılar, açıklanan yeni yabancı oyuncu kuralıyla yerli futbolcuları da kadroya katmak için çalışmaları başlattı. Beşiktaş, yerli rotasyonuna alternatif sağlayabilecek isimlere yöneldi.

Beşiktaş Emrecan Bulut için prensipte anlaştı

Sports Digitale'in haberine göre Beşiktaş, TFF 2. Lig'de mücadele eden Somaspor'un kanat oyuncusu Emrecan Bulut için prensip anlaşmasına vardı. Emrecan, bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmişti.

İlgini Çekebilir
Ricardo Quaresma'dan Beşiktaş'a mesaj: Şampiyonluk...
Habere Git

İşte Emrecan Bulut'un bonservis bedeli

Kara Kartal'ın Emrecan Bulut transferinde ödeyeceği bonservis bedeli de belli oldu. Ahmet Nur Çebi yönetimi, genç futbolcu için Somaspor'a 6 milyon TL bonservis ücreti verecek.

Futbolu bıraktı 90 kiloya çıktı

Emrecan Bulut, pandemi döneminde futbolu bıraktığını söyleyerek, "Bir nevi futbola küsmüştüm. 90 kiloya çıkmıştım. Çalışıp para kazanmam gerekiyordu. 2019 - 2021 yılları arası benim için boş geçti. Ferdi isminde çok sevdiğim ve beni futbola geri döndüren bir hocam vardı." dedi. 

Futbolu bıraktı, fabrikada işçi oldu

Aslında futbolu bıraktığını anlatan Bulut, "Bir fabrikada çalışmaya başlamıştım. Bir gün Ferdi hocam yanıma gelerek, 'Gel, neden böyle bir şey yapıyorsun? Ben bir takımın başına geçiyorum. Benim takıma gel, oyna. Oynadığın zaman neler olacak göreceksin' dedi. Ferdi hocam yeniden oynayayım diye çok ısrar etmişti. Hocamın teklifini kabul ettim." diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Ganalı stoper! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Emrecan Bulut geçen sezon 16 gol attı

Futbola Yunus Emre Belediyespor altyapısında başlayan Emrecan Bulut, Karaköy Spor döneminin ardından geride bıraktığımız sezonun başında Somaspor'a transfer oldu. 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu, geçen sezon çıktığı 34 resmi müsabakada 16 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Somaspor sezonu 7. tamamladı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Somaspor, geçen sezonu 7. sırada bitirdi. 36 lig maçında 17 galibiyet elde eden takım, 9 beraberlik ve 10 mağlubiyet yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler