Beşiktaş-Lugano Maçında Ahmet Nur Çebi ile Büyükekşi aleyhinde Tezahürat

05.10.2023 - 19:49 | Son Güncellenme: 05.10.2023 - 20:09

Avrupa Konferans Ligi'nde Beşiktaş, sahasında Lugano ile mücadele ediyor. Maçta siyah-beyazlı taraftarlar, Ahmet Nur Çebi ile Mehmet Büyükekşi aleyhine istifa tezahüratları yaparken, stat hoparlöründen yüksek sesli müzik yayını yapıldı.

Beşiktaş-Lugano Maçında Ahmet Nur Çebi ile Büyükekşi aleyhinde Tezahürat

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi D Grubu 2. hafta maçında Lugano'yu konuk ediyor.

Tüpraş Stadyum'unda karşılaşmayı izleyen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı taraftarın tepkisiyle karşılaştı.

Ahmet Nur Çebi'ye istifa çağrısı

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 2. hafta maçında temsilcilerimizden Beşiktaş, sahasında Lugano ile mücadele ediyor. D Grubu'ndaki ilk maçında Club Brugge ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, aynı puanlı rakibi Lugano'yu yenerek gruplarda avantajı eline almak istiyor. 

Beşiktaşlı tribünler, Lugano maçı öncesinde de Ahmet Nur Çebi'ye istifa çağrısında bulundu ve tepki gösterdi.

Protestolara müzikli müdahale

Beşiktaşlı taraftarların, başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimine yönelik istifa tezahüratları Lugano maçı öncesinde de devam etti. Siyah-beyazlı taraftarlar, takımların ısındığı sırada yönetim aleyhine istifa tezahüratları yaparken, stat hoparlöründen yüksek sesli müzik yayını yapıldı.

İlgini Çekebilir
CANLI | Beşiktaş - Lugano
Habere Git

Mehmet Büyükekşi de epkilerden nasibini aldı

Öte yandan siyah-beyazlıların maçını statta takip eden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi de tepkilerden nasibini aldı. 

Beşiktaş ile TFF arasında geçen sezon Hatayspor ve Gaziantep'in maçlarının hükmen galip sayılması kararının ardından uzun süredir ilişkiler gergindi.

Beşiktaş'ın bu maçların yok sayılması için talebini Büyükekşi'nin "Akla zarar" sözleriyle yanıtlaması tansiyonu daha da artırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler