Messi PSG'de Kalacak mı? Rodrigo De Paul, Messi'yi Atletico Madrid'e Çağırdı

18.03.2023 - 14:19 | Son Güncellenme: 18.03.2023 - 14:34

Paris Saint Germain ile sözleşmesinin sonuna gelen Lionel Messi'nin geleceği merak konusu. Rodrigo De Paul, Messi'yi Atletico Madrid'e çağırdı. Detaylar...

Messi PSG'de Kalacak mı? Rodrigo De Paul, Messi'yi Atletico Madrid'e Çağırdı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Ligue 1 devi Paris Saint Germain'de Lionel Messi'nin sözleşme krizi devam edior. Yıldız futbolcunun geleceği merak konusu oldu. 35 yaşındaki Arjantinli'nin farklı takımlardan talipleri olduğu bilinirken, milli takımdan arkadaşı Rodrigo De Paul açıklama yaptı.

"Ona Madrid'in merkezinde bir daire arıyoruz"

El Larguero'ya konuşan De Paul, "Messi buraya gelmeli. Correa'ya 10 numaralı formayı Messi'ye vermesini söylüyoruz. Ayrıca ona Madrid'in merkezinde bir daire arıyoruz" ifadelerini kullandı.

PSG'de sözleşme krizi sürüyor

Bu sezon sonu Paris Saint Germain ile sözleşmesi bitecek olan Lionel Messi, kulüp yönetimi ile masaya oturdu. PSG, Arjantinli yıldız ile henüz bir anlaşmaya varamadı.

İlgini Çekebilir
MHK Başkanı Lale Orta'dan VAR odasına girdiği iddiasına cevap
Habere Git

Mbappe'nin şartlarını istedi

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin Milli Takımı ile şampiyonluk yaşayan Lionel Messi, RMC Sport'un haberine göre Messi, PSG'nin Fransız yıldız Kylian Mbappe'ye sunduğu sözleşme şartlarını talep etti.

Yönetim sıcak bakmadı

Yaz transfer döneminde sözleşmesinin sonuna gelen Mbappe'yi elinde tutmak isteyen PSG yönetimi, yıldız futbolcuya sunduğu şartlarla eleştirilmişti. Messi'nin de bu şartları istemesi kulüpte krize yol açtı. Haberde, yönetimin Messi'nin talebine sıcak bakmadığı belirtildi.

Mbappe'nin sözleşme detayları

  • 300 milyon Euro imza parası
  • 100 milyon Euro yıllık maaş
  • Sportif direktör seçiminde söz sahipliği
  • Teknik direktör seçiminde yetki
  • Transferlerde danışmanlık
İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli yıldıza teklif geldi! Sezon sonu...
Habere Git

Messi'nin bu sezonki performansı

Bu sezon Paris Saint Germain ile 31 resmi müsabakada görev alan Arjantinli süperstar, 18 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Lionel Messi 17 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler