PSG'den Messi sonrası yeni bir transfer hamlesi! Görüşmeler başladı...

15.10.2021 - 13:25 | Son Güncellenme: 15.10.2021 - 15:19

Lionel Messi'yi transfer eden PSG, Kylian Mbappe'nin alternatifini buldu. PSG, Erling Haaland'ı transfer etmek istiyor. İşte gelişme ve detaylar...

PSG'den Messi sonrası yeni bir transfer hamlesi! Görüşmeler başladı...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Almanya Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen Erling Haaland ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Golcü futbolcuya bir talip de Fransa'dan çıktı. PSG, Lionel Messi transferinden sonra bir başka dev transfere daha imza atmanın peşinde. Detaylar haberde...

Erling Haaland'ın menajeriyle transfer görüşmeleri başladı

Footmercato'nun haberine göre; PSG ile Norveçli yıldızın menajeri Mino Raiola ile görüşmeler başladı. Paris ekibi, Kyliam Mbappe'nin ayrılığı sonrasında kadroya katmak istediği Erling Haaland için 75-90 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi planlıyor.

Golcü futbolcuya cazip teklif

Ayrıca futbolcuya da cazip bir teklif yapılması gündemde. Golcü oyuncuya 2+1 yıllık sözleşme ve yaklaşık 42 milyon Euro'luk bir ödeme planı sunulacağı iddia ediliyor. 

Başka kulüpler de ilgi gösteriyor

Borussia Dortmund formasıyla istatistikleri altüst eden Erling Haaland, 67 maçta 68 gol attı ve 19 asist yaptı. Golcü isme, Manchester United, Chelsea ve Real Madrid'in de talip olduğu konuşuluyor.

Senin için hazırladığımız haberler