Quaresma açıkladı: "Dönmeyi çok isterim"

26.04.2020 - 21:37 | Son Güncellenme: 26.04.2020 - 21:41

Kasımpaşa'nın tecrübeli futbolcusu Ricardo Quaresma, futbol kariyeri ve geleceği hakkında konuştu. Quaresma, Kasımpaşa'daki durumu hakkında bilgi verirken, dönmek istediği kulübü de açıkladı.

Quaresma açıkladı: "Dönmeyi çok isterim"

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, bundan sonraki kariyeriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Quaresma, hangi takıma dönmek istiyor? Porto ile ilgili neler söyledi? Tecrübeli futbolcudan dikkat çeken açıklamalar... 

Beşiktaş sonrası Kasımpaşa'ya transfer olmuştu

Ricardo Quaresma, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Kasımpaşa'ya transfer olmuş ve çok kısa bir süre sonra da kaptanlık görevine getirilmişti. 

Quaresma: "Porto'ya dönmeyi çok isterim"

Quaresma, geleceği hakkında ülkesinin basınına açıklamalar yaptı. Tecrübeli isim, "Porto'ya dönmek isterim. Kasımpaşa ile sözleşmem sezon sonu bitecek. Boşta olabilirim ama heniz kulüple bir görüşme yapmadık. Koronavirüs salgını sebebiyle böyle bir fırsat bulamadık" diye konuştu.

Porto'da en çok beğendiği isimler kimler?

Porto'nun kariyeri adına çok önemli olduğuna vurgu yapan Quaresma, "Porto'ya çok farklı bir sevgi besledim. Tekrar o formayı giymeyi elbette isterim ama bunun kararını tek başına ben veremem" ifadelerini kullandı. Ayrıca Quaresma, Pepe, Alex Telles ve Corona'yı Porto takımında en çok beğendiği futbolcular olarak tanımladı.

Kasımpaşa'da kaç gol attı?

Ricardo Quaresma, bu sezon Kasımpaşa'da 18 maçta görev aldı ve 4 gol kaydetti. 2014-15 sezonunda Porto'da 42 maçta 10 gol kaydederek dikkatleri üstüne çeken Quaresma, daha sonra da Beşiktaş'a katılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler